אחרי ששרו לפלסטין: אוהדי בוסניה נעצרו - ואז התגלתה הפדיחה
שניים מחברי ארגון האולטראס "BH Fanaticos" נלקחו למעצר אחרי שהתעמתו עם הסדרנים באצטדיון, שאר הקהל הגיב במחאה • השגרירות התערבה, אלא שהתברר כי הם אומנם ממוצא בבוסני אך בעלי אזרחות גרמנית - ולא יוכלו לקבל סיוע קונסולרי
,עודכן
0השמעה
אוהדי נבחרת בוסניה והרצגובינה שטפו את רחובות טורונטו לקראתמשחק הפתיחה מול קנדה המארחתביום שישי. לנבחרת מהבלקן יש ארגון אולטראס רשמי בשם "BH Fanaticos" ושניים מחבריו נעצרו על ידי המשטרה לאחר עימות עם הסדרנים באצטדיון.
התקרית התרחשה באצטדיון "BMO Field", בו נפגשו הנבחרות למשחק שהסתיים ב-1:1, כשלפי הדיווחים בבוסניה העימות התרחש עוד לפני שריקת הפתיחה. המשטרה מיהרה להתערב ועצרה שניים מחברי האולטראס. בתגובה שאר חברי הארגון הפכו את הבאנר כמחאה.
שגרירות בוסניה בקנדה מיהרה להתערב וביקשה הסברים ואפשרות לשוחח עם האוהדים העצורים, אלא שאז התברר כי מדובר בשני אוהדים שהם אומנם ממוצא בוסני, אך בעלי אזרחות גרמנית, כך שלשגרירות לא הייתה סמכות לספק להם סיוע קונוסלרי וכיוצא בזה מול המשטרה.
עוד לפני המשחק תועדו אוהדי בוסניה כשהםשרים לפלסטין במהלך צעדה לאצטדיון. במשחק עצמו הנבחרת מהבלקן, שחזרה למונדיאל אחרי 12 שנה, הובילה משער של יובו לוקיץ', אך קייל לארין עשה צדק והעניק למארחת נקודה היסטורית בגביע העולמי.

