"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאות אלפים חגגו בבוסניה - ואז הגיעה הבשורה המדאיגה | צפו

הנבחרת העפילה למונדיאל והמונים יצאו לרחובות סרייבו • הכוכב הגדול אדין דז'קו נפצע בעצם הבריח ויזדקק לניתוח והוא בספק לטורניר שיתקיים בעוד קצת יותר מחודשיים • חלוץ שאלקה נאם: "תודה למי שהרכיב את הקבוצה הזו"

,עודכן
0השמעה

החגיגות והטירוף בבוסניה והרצגובינה נמשכו עד אור הבוקר.הנבחרת הצנועההדיחה אתמול (רביעי) את איטליה והבטיחה את מקומה במונדיאל. השחקנים חזרו באמצע הלילה מזניצה, העיר בה התקיים המשחק, לבירה סרייבו וזכו לקבלת פנים של למעלה מ-100 אלף איש.

אלא שאז הגיעו גם הבשורות הפחות טובות:אדין דז'קו, הסמל הוותיק של הנבחרת שבגיל 40 עשה איתה מסע בלתי ייאמן, סובל מפציעה לא פשוטה והוא ייאלץ לעבור ניתוח. החלוץ של שאלקה נפגע בכתפו לקראת סיום ההארכה ובדו קרב הפנדלים לא היה יכול להשתתף ותועד עם חבישה.

אחרי הבדיקה הראשונית התברר כי מדובר בפציעה בעצם הבריח ודז'קו יצטרך לעבור ניתוח. העונה שלו בליגה השנייה בגרמניה הסתיימה מן הסתם, וכעת מתחיל מרוץ נגד הזמן כדי להכשיר אותו למונדיאל שיתחיל בעוד קצת יותר מחודשיים. בנבחרת ינסו לעשות כל מה שצריך כדי שדז'קו יוכל לקחת חלק בטורניר.

אדין דז'קו עם החבישה,צילום: Getty Images

למרות הפציעה, דז'קו הוביל את הנבחרת בחגיגות הלילה ונשא נאום מול ההמונים: "ככה התחלנו לפני 12 שנה ושוב חזרנו. אומרים שאתם שחקני פוקר, הא? אתם מבלפים, אתם משחקים פוקר. מה יש להגיד? תודה שבאתם, החבר'ה הנפלאים האלה לקחו אותנו שוב למונדיאל. תודה לסרגיי ברברז, אמיר ספאיץ' ושותפיהם שהרכיבו את הנבחרות הזו והביאו את השחקנים האלה".

בוסניה תשחק בבית עם קנדה, שווייץ וקטאר. על הנייר מדובר ביריבות שאפשר לעשות מולן תוצאות טובות ואולי להמשיך מעבר לשלב הבתים, במיוחד עם תמיכה של קהל רב שעשוי ללוות את הנבחרת. בינתיים, כל העיניים יהיו נשואות להחלמה של דז'קו בתקווה שהוא יהיה מוכן בזמן לטורניר.

נבחרת בוסניה חוגגת עם המאמן סרגיי ברברז,צילום: AP
אלפים חוגגים ברחובות סרייבו,צילום: AP
אוהדי נבחרת בוסניה חוגגים,צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טירוף ביציעים אחרי העלייה של בוסניה למונדיאל,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר