"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לא זה שאתם מכירים: באיירן מינכן רוצה להחתים את מסי
קבוצת הפאר הגרמנית כבר חושבת על העונה ומסמנת שחקני רכש פוטנציאלים • וינסנט קומפני מחפש מחליף או מתחרה ללואיס דיאס על העמדה, ורוצה את ראיין מסי, הכישרון בן ה-18 של שטרסבורג
ראיין מסי (מימין). מבוקש על ידי מספר קבוצות. צילום: Getty Images

לא זה שאתם מכירים: באיירן מינכן רוצה להחתים את מסי

קבוצת הפאר הגרמנית כבר חושבת על העונה ומסמנת שחקני רכש פוטנציאלים • וינסנט קומפני מחפש מחליף או מתחרה ללואיס דיאס על העמדה, ורוצה את ראיין מסי, הכישרון בן ה-18 של שטרסבורג

,עודכן
0השמעה
[object Object]

באיירן מינכן משייטת לעוד אליפות בבונדסליגה, וכבר חושבת על העתיד. על פי ה"בילד", קבוצת הפאר הגרמנית כבר סימנה שם מסקרן ומבוקש במיוחד, מסי, אותו היא תנסה להחתים כבר בקיץ הקרוב. עם זאת, אין מדובר במי שאתם חושבים, אלא בראיין מסי בן ה-18.

הכישרון הצרפתי, ששייך לקבוצת שטרסבורג הוא אחד השמות החמים לקראת חלון ההעברות הקרוב, ובבאיירן יודעים שעליהם לפעול מהר, כיוון שהם אינם היחידים שרוצים בו. בורוסיה דורטמונד, למשל, נכנסה אף היא למירוץ אחריו.

דונלד טראמפ מארח את ליונל מסי בבית הלבן| ABC

מאמן באיירן, וינסנט קומפאני,מזהה בו את הדבר הגדול הבא, ומייעד לו תפקיד התקפי כשחקן אגף שמאל. מסי הצעיר אמור להיות תחילה מחליפו מהספסל של לואיס דיאס הקולומביאני המצוין, ובהמשך להתחרות מולו על מקום בהרכב הפותח.

מסי הצרפתי, שהושאל בתחילת פברואר לנום מהליגה הסעודית הראשונה, יעמוד בקיץ למכירה, ונכון לעכשיו שוויו בשוק ההעברות עומד על מיליון יורו בסך הכל. מחיר מציאה נוכח העניין הרב שהוא מעורר. לשטרסבורג הוא הגיע בקיץ 2024 מקבוצת הנוער של דיז'ון.

בתחילת העונה הושאל מסי לפאו מהליגה השנייה בצרפת, וב-14 משחקים כבש פעמיים. בחלון ההעברות האחרון הוא כאמור הושאל לסעודיה, שם ב-8 משחקים כבש פעם אחת והוסיף בישול אחד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
וינסנט קומפאני. מחפש תחרות ללואיס דיאס,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו