"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"פפ גווארדיולה הוא אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה"
מאמן נבחרת ישראל לשעבר, אלי גוטמן, יצא למתקפה חריפה נגד מאמן מנצ'סטר סיטי על רקע טענותיו לרצח עם בעזה: "אתה אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה עם הכאפייה שלך, אחד המובילים הראשיים של האנטישמיות באנגליה"
רכילות ספורט: אופסייד

"פפ גווארדיולה הוא אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה"

מאמן נבחרת ישראל לשעבר, אלי גוטמן, יצא למתקפה חריפה נגד מאמן מנצ'סטר סיטי על רקע טענותיו לרצח עם בעזה: "אתה אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה עם הכאפייה שלך, אחד המובילים הראשיים של האנטישמיות באנגליה"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי הסערה הגדולה לה גרמו דבריו האנטישמיים והפרו-פלסטיניים של מאמןמנצ'סטר סיטי,פפ גווארדיולה, הגיע תורו של מאמן נבחרת ישראל לשעבר,אלי גוטמן, לצאת למתקפה חזיתית נגד הספרדי ולהכריז "הוא אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה".

גוטמן הגיב לדבריו של גווארדיולה בתוכנית הספורט של רדיו חיפה ותקף: "מבחינתי הוא אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, אבל כמו שהוא אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה הוא גם אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה".

פפ גווארדיולה,צילום: EPA

כאשר נשאל בפליאה בנוגע לבחירה במילה "טרוריסטים", השיב גוטמן והמשיך בקו התקיף: "אשכרה טרוריסטים. יש לו טרור של מילים, יש לו טרור של ניגוד עניינים, יש לו טרור של עטוף בכאפייה מבלי לדעת את העובדות. הוא פשוט מטעה את העולם".

"ואני חייב להגיד לך עוד משהו, הרי הוא גר במנצ'סטר, ובמנצ'סטר היה אירוע ב-2.10.2025, פיגוע נגד יהודים, פיגוע כלפי יהודים, איך ריבונו של עולם אחד כזה לא לוקח על האחריות שלו את המילים שהוא מוציא כשהוא עטוף בכאפייה? הוא אחד המובילים הראשיים של האנטישמיות באנגליה".

אלי גוטמן,צילום: אלן שיבר

בהמשך, גוטמן, שבמהלך הקריירה שלו אימן בין היתר גם את הפועל תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע והפועל חיפה, גם אמר את הדברים באנגלית בתקווה שהמסר התקיף שלו יצליח להגיע גם למאמן מנצ'סטר סיטי שיידע מה שהוא חושב עליו, תוך שהוא מדגיש וקורא לו "הטרוריסט הזה", ופונה ישירות לגווארדיולה: "אתה אחד הטרוריסטים הגדולים בהיסטוריה עם הכאפייה שלך".

כזכור, ביום חמישי האחרון גווארדיולה השתתף באירוע צדקה בשם "קונצרט למען פלסטין" שהתקיים בברצלונה, ובו גויסו כספים לטובת פרויקטים עממיים והומינטריים ברצועת עזה. הוא הופיע כשהוא עוטה כאפייה ופתח את דבריו ב"סלאם עליכום".

פפ גווארדיולה,צילום: רויטרס

הוא אמר: "אנחנו בצד המדוכאים, אנחנו עומדים לצד פלסטין. אבל לא רק עם פלסטין, אלא לצד כל המדוכאים. זו הצהרה למען פלסטין ולמען האנושות. בדיוק כמו בברצלונה כשהפציצו אותנו ב-1938, היום, כמו בלונדון ובפריז, אנחנו עומדים מול העולם ומראים בגלוי שאנחנו עומדים לצד החלשים".

גווארדיולה הוסיף: "ראיתי ילד מסריט את עצמו, מתחנן 'איפה אמא שלי?' בין ההריסות, והוא עדיין לא יודע מה קרה. אני תמיד חושב: מה הילדים חושבים? אני חושב שהשארנו אותם לבד, נטושים. אני מדמיין אותם אומרים 'איפה אתם? בואו לעזור לנו'. עד כה, אפילו עכשיו, לא עשינו את זה. השארנו אותם לבד".

View this post on Instagram

A post shared by 🎧🏆הפאנל של רדיו חיפה🏆🎧 (@hapanel)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו