"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדרך לליגה השלישית באיחוד האמירויות? השפל החדש של מריו באלוטלי

החלוץ האיטלקי, שנמצא ללא קבוצה מאז שעזב את גנואה, קיבל הצעה לחוזה ארוך טווח מאל איתיפאק, כך מדווחים באירופה • אם יעבור אולי יצליח להחיות את הקריירה - אבל אולי יבין שהפרישה קרובה מתמיד

,עודכן
0השמעה
באלוטלי בימים מאושרים. צילום: AP

אחרי ששיתף פעולה לתקופה קצרה עם ליאור קאסה בגנואה, מריו באלוטלי ממשיך לנסות לחפש את עצמו בעולם הכדורגל. החלוץ האיטלקי נמצא כבר תקופה ארוכה מחוץ למגרשים וחיכה להזדמנות מהסריה א', אבל זו לא הגיעה ויכול להיות שהוא ימצא את עצמו דווקא במזרח התיכון.

ברחבי אירופה מדווחים כי אל איתיפאק מאיחוד האמירויות הערביות הגישה הצעה לבאלוטלי לחוזה עד יוני 2028. החלוץ בן ה-23 המשיך לשמור על כושר בזמן שהיה ללא קבוצה ויכול להיות שזו ההזדמנות שתחייה מחדש את הקריירה האדירה שלו.

באלוטלי,צילום: מתוך טוויטר

אל איתיפאק נמצאת במקום האחרון בליגה השנייה של איחוד האמירויות עם ניצחון אחד מתוך שמונה משחקים. היא הבקיעה עד כה רק חמישה שערים ועל פי הדיווחים משוועת לחלוץ שיוציא אותה מהתחתית ולנסות להכניס אותה למאבק הצמרת לפני שיהיה מאוחר מדי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

באלוטלי עבר קריירה נהדרת ומלאת טלטלות. הוא החל את דרכו באינטר וזכה איתה בליגת האלופות ב-2010, ומשם עבר למנצ'סטר סיטי וזכה איתה באליפות ההיסטורית עם בישול לסרחיו אגוארו. לאחר מכן עבר במילאן ובליברפול, שם החלה ההידרדרות שלו בדרך לליגות בצרפת, טורקיה וחזרה לאיטליה. בנוסף, שיחק גם באזורי ואף כבש צמד גדול מול גרמניה בחצי גמר יורו 2012.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר