"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פפ גווארדיולה? מבחינתי הוא נחש, לא בן אדם"

המאמן חטף ביקורת קשה מהכוכב שנפגע ממנו גם בברצלונה וגם במנצ'סטר סיטי: "הוא לא נתן לי לשחק כל העונה ואז ביקש ממני להישאר" • עוד הוסיף: "אשתי אמרה שהוא אדם רשע"

,עודכן
0השמעה

אם יש משהו משותףלזלאטןאיברהימוביץ', סמואל אטוויאיאטורה, חוץ מהעברבברצלונה, זה היחסים העוינים עםפפגווארדיולה.השלושה ביקרו בחריפות את המאמן פעמים רבות לאורך השנים, כאשר לטורהופפהיה משבר נוסף כשהספרדי התמנה ב-2016למאמן מנצ'סטר סיטי - שם טורה שיחק באותה התקופה.

כעת, בראיון נרחב לעמודהיוטיוב"ZACK", כוכב נבחרת חוף השנהב לשעבר שוב שפך אור על היחסים העכורים בין השניים. הרקע לכך היה שאחרי שטורה היה שחקן הרכב בזכייה בטרבל ב-2009,פפהחליט לקדם על חשבונו קשר קבוצת המילואים באותה התקופה,סרחיובוסקטס. דקות המשחק של טורה נפגעו בעקבות כך, וב-2010הוא עברלסיטי.

יאיא טורה,צילום: Getty Images

"הוא אמר שאני חייב להישאר, זה חשוב", אמר טורה עלפפ, "אשתי אמרה - 'אתה הולך להקשיב לשטויות האלה? אחרי איך שהוא התייחס אליך, הוא רוצה שתישאר? אנחנו עוברים למנצ'סטר".

בהתבטאות חריפה במיוחד, טורה אמר שמנקודת מבטו עלגווארדיולה"אני לא רואה בו בן אדם, אני רואה בו נחש. הוא לא נתן לי לשחק כל שנה, ואחרי שהייתי טוב במונדיאל הוא מבקששאשאר. אשתי אמרה לי שהוא לא גבר, שהוא רשע".

יאיאטורה עבר מברצלונה למנצ'סטר סיטי ב-2010והפך מיד לאחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה האנגלית. הוא הוביל אותה לשתי אליפויות, אךכשפפהגיע למועדון, מעמדו דעך באופןמיידי. הוא ערך10הופעות ליגה בלבד בעונתו האחרונה(2017/18) שהסתיימה גם היא באליפות, לפני שעברלאולימפיאקוס.

פפ גווארדיולה,צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר