"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כריסטיאנו רונאלדו חשף את הפחד הגדול ביותר שלו: "אני לא אותו אדם"

הפורטוגלי פתח בערב הסעודית את הסניף ה-15 של מרפאת השיער שבבעלותו ושיתף על החשש מנשירה: "יש אנשים שלא אכפת להם, לדעתי אני נראה טוב יותר עם שיער" • הוא הוסיף: "ביטחון עצמי תמיד מגיע מבפנים, אבל כמובן שנחמד להיראות טוב גם מבחוץ"

,עודכן
0השמעה
כריסטיאנו רונאלדו. צילום: רויטרס

בגיל 40 הוא ממשיך להבקיע בלי הפסקה, לאחרונההפך לכדורגלן המיליארדר הראשון בהיסטוריה, בת זוגו ג'ורג'ינה כבר קיבלה את הטבעת ואמרה "כן" ולמשפחתו לא חסר דבר. אז מה בכל זאת מדאיג אתכריסטיאנו רונאלדו? במקרה הספציפי הזה מדובר במשהו שגברים רבים חוששים ממנו: נשירת שיער.

הפנומן פתח בריאד, בירת ערב הסעודית, מרפאת בריאות תחת המותג "Inspire" שבבעלותו, שם מוצעות שיטות שונות לשיקום השיער, כולל השתלות וטיפולי קרקפת. בראיון לרדיו מקומי סיפר: "כשאתם רואים אותי בלי שיער אני לא אותו אדם, להרבה אנשים לא אכפת אם יש להם שיער או לא, אני חושב שאני נראה טוב יותר עם שיער".

הקליניקה בערב הסעודית היא ה-15 ברשת שכבר קיימת בספרד, איטליה ופורטוגל, שלושה יעדים בהם רונאלדו שיחק במהלך הקריירה. לדברי הכוכב, שמשחק באל נאסר מאז 2023, הוא רוצה לשבור את הטאבו סביב הנושא ולהסיר את הפחד של גברים ללכת למרפאה בגלל התקרחות מתקרבת: "זה כמו ללכת לבדיקה אצל רופא שיניים".

כריסטיאנו רונאלדו,צילום: AFP

"יש לנו גוף ייחודי ואתה צריך להיות בטוח בעצמך עם או בלי שיער, אבל עם שיער זה יותר טוב לדעתי", המשיך CR7. "אתה מרגיש יותר בנוח עם עצמך וזה הדבר הכי חשוב. ביטחון עצמי לא מגיע מבחוץ, הוא תמיד מגיע מבפנים, אבל כמובן שנחמד להיראות טוב מבחוץ. מבחינתי, בריאות היא המפתח".

זו הסיבה שרונאלדו מטפח את שיערו במשך שנים, שומר על תזונה בריאה, מתנזר מאלכוהול ובגיל 40 מציג גוף של בן 30, מה שמאפשר לו להמשיך לככב על המגרש גם בגילו המתבגר ובזמן שחבריו כבר פרשו מזמן. אם תהיה לו איזושהי בעיה עם השיער, הוא כבר יודע לאן לפנות, בין אם יהיה עם הנבחרת בפורטוגל או עם הקבוצה בערב הסעודית.

כריסטיאנו רונאלדו,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר