לואיס סוארס וליונל מסי. צילום: AFP

ליונל מסי ולואיס סוארס הכריזו על הקמת קבוצת כדורגל מקצוענית

הכוכבים, שמשחקים יחד באינטר מיאמי, ישתפו פעולה גם מחוץ למגרש והשיקו את "דפורטיבו LSM" שתתחיל בליגה הרביעית באורוגוואי • החלוץ: "רוצים לתת לצעירים את ההזדמנות והכלים שלא היו לנו כשגדלנו"

[object Object]

לליונל מסי ולואיס סוארס יש היסטוריה מפוארת כשותפים על המגרש בברצלונה ובאינטר מיאמי, אולם החל מהיום (שלישי) השניים ישתפו פעולה גם כבעלים של קבוצת כדורגל מקצוענית. בסרטון משותף השניים הכריזו על הקמת "דפורטיבו LSM", שהחל מהעונה הבאה תשחק בליגה הרביעית באורוגוואי.

"זה כבוד ושמחה שהזמנם אותי", אמר מסי. "זה פרויקט שבניתם במשך שנים ולהיות חלק ממנו לצידכם זה מאוד מיוחד". סוארס, מלך שערי אורוגוואי בכל הזמנים, אמר: "יש לנו מעל 3,000 חברים, תשתית איתנה ויותר מ-80 אנשי מקצוע שעובדים מדי יום כדי לפתח ילדים ובני נוער. אנחנו רוצים לתת לצעירים את ההזדמנות והכלים שלא היו לנו כשגדלנו".

דפורטיבו LSM, שכוללת בשמה את ראשי התיבות של סוארס ומסי, תתחיל את דרכה בליגה הרביעית החובבנית. בסיס המועדון יהיה במתקן חדיש סמוך למונטבידאו וכולל מגרשי דשא טבעיים וסינתטיים ואצטדיון בעל תכולה של למעלה מ-2,000 צופים.

ליונל מסי ולואיס סוארס, צילום: רויטרס

עוד לפני חשיפת הקמפיין סוארס סיפק בחשבון האינסטגרם שלו טיזר שם הציג בהדרגה את סמל המועדון. "הצעד הזה הוא מקור התרגשות עצום לי ולמשפחתי והצטרפותו של ליאו הופכת את זה למיוחד עוד יותר", אמר החלוץ.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Luis Suárez (@luissuarez9)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו