אתמול (שישי) היה יום חג בברצלונה. המועדון של העיר יצא בשעה 18:00 בערב לחגוג את הטרבל המקומי (אליפות, גביע, סופרקופה) עם מאות אלפי אוהדים שיצאו לרחובות. הם עברו בקאמפ נואו, שממשיך לעבור שיפוצים קדחתניים לקראת חזרה בעונה הבאה, דרך כיכר קטלוניה וסיימו בשער הניצחון בשעות הלילה.
מעבר לתארים ולמשחקים הגדולים, הייתה עננה גדולה סביב העונה של בארסה, בעיקר בכל הקשור לעמידה בכללי הפייר פליי הפיננסי של הליגה הספרדית. הקטלאנים, דרך מכירות כאלו ואחרות, הצליחו לייצר מספיק הכנסות כדי לרשום את שני שחקני הרכש שהגיעו בקיץ, דני אולמו ופאו ויקטור, גם בחודש אוגוסט עם פתיחת העונה וגם בחודש ינואר, לאחר סגירת חלון ההעברות.
שחקני ברצלונה חוגגים בחדר ההלבשה / ברצלונה
עד כה, הקטלאנים היו בחריגה משמעותית מהחוקים עקב התנהלות כלכלית לא נכונה בעבר וכעת, נראה שזה בדרך להשתנות. נשיא המועדון, ז'ואן לאפורטה, הודיע: "אנחנו עומדים בכלל ה-1:1 של הליגה, מה שאומר שאנחנו יכולים להחתים שחקנים". אותו כלל אומר שקבוצה יכולה להוציא על מכירות שחקנים ככמות ההכנסות שלה בתקציב המלא.
"אנחנו עדיין באיזון עדין" המשיך לאפורטה, "אבל כרגע הכל לפי הספר". כשנשאל לגבי חלון ההעברות הקרוב אמר: "זה לא יהיה פשוט, הכללים של הליגה מאוד נוקשים, אבל גם פתוחים לפרשנות, אבל נצליח. העבודה של דקו נמשכת כבר תקופה, אנחנו עם הפנים קדימה".