"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכב ריאל מדריד בדרך החוצה מהמועדון: "אם תגיע הצעה הולמת, הוא יעזוב"
לפי העיתונאי ג'וסף פדרול, הבלאנקוס מוכנים לתת לרודריגו לעזוב אם תגיע עליו הצעה • המועמדת הבכירה לקלוט אותו: מנצ'סטר סיטי

Loading...

כוכב ריאל מדריד בדרך החוצה מהמועדון: "אם תגיע הצעה הולמת, הוא יעזוב"

לפי העיתונאי ג'וסף פדרול, הבלאנקוס מוכנים לתת לרודריגו לעזוב אם תגיע עליו הצעה • המועמדת הבכירה לקלוט אותו: מנצ'סטר סיטי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מספר ימים לאחר ההפסד הכואב בגמר גביע המלך לברצלונה, נראה שלא רק קרלו אנצ'לוטי יעזוב אתריאל מדריד, אלא גם אחד מכוכבי הקבוצה. לפי דיווח של העיתונאי ג'וסף פדרול מ'אל צ'ירינגיטו' רודריגו יעזוב במידה ותגיע עליו הצעה. הלבנים לא מקבלים תפוקה מהברזילאי ומבינים שהוא מתוסכל מכך שהוא לא נחשב לאחד השחקנים המרכזיים כמו ג'וד בלינגהאם, קיליאן אמבפה ובן ארצו ויניסיוס ג'וניור.

המועמדת הראשית לקלוט אותו לפי הדיווחים היא מנצ'סטר סיטי. הדיבורים על כך שהקבוצה האנגלית מעוניינת ברודריגו הם לא חדשים. בספרד דיווחו בחודשים האחרונים כי פפ גווארדיולה לא שכח מהקיצוני של הבלאנקוס ורוצה לצרפו אליו לקבוצה: “הם מתעקשים שיצטרף למאמן הקטלוני ומציעים לו הזדמנות לפתוח באגף השמאלי, זה מה שהילד והאבא רוצים".

הסיטיזנס מוכנים גם לשלם לברזילאי הרבה יותר ממה שהוא מקבל אצל אלופת אירופה המכנהת. לרודריגו יש חוזה עד 2028 בסנטיאגו ברנבאו וסעיף שחרור של מיליארד אירו, אבל ריאל צפויה להסכים למכור אותו תמורת כ-80 מיליון יורו ולהביא במקומו את פלואירן וירץ, כוכב לברקוזן שצפוי להגיע יחד עם מאמנו צ'אבי אלונסו.

רודריגו עם החברים. רוצה לקבל יותר כבוד, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רודריגו, שחגג יום הולדת 24 בינואר האחרון גדל בסנטוס והגיע לקבוצת הבת של ריאל כבר ב-2019. לאחר מכן התקדם לקבוצה הבוגרת וזכה עם המועדון בשלוש אליפויות בספרד, פעמיים בליגת האלופות ופעם אחת בגביע המלך. הוא שיחק עד היום 267 פעמים במדי ריאל, כבש 68 שערים והוסיף עוד 50 בישולים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...