"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"זו בדיחה": הסערה החדשה בין ברצלונה להנהלת לה ליגה
המועדון הקטלאני הודיע כי יגיש תלונה לראשי הכדורגל בספרד בעקבות שיבוץ משחק הליגה נגד ויאדוליד, שלטענתם יפגע בהכנות למפגש הגומלין נגד אינטר בחצי גמר ליגת האלופות
שחקני ברצלונה. צילום: EPA

"זו בדיחה": הסערה החדשה בין ברצלונה להנהלת לה ליגה

המועדון הקטלאני הודיע כי יגיש תלונה לראשי הכדורגל בספרד בעקבות שיבוץ משחק הליגה נגד ויאדוליד, שלטענתם יפגע בהכנות למפגש הגומלין נגד אינטר בחצי גמר ליגת האלופות

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ברצלונהשבה למעמד חצי גמר ליגת האלופות מזה שש שנים, אבל אם יש משהו שהיא עדיין לא הצליחה להשתחרר ממנו זה התלונות נגד הנהלת לה ליגה וההתאחדות הספרדית. הסיבה? הלו"ז הצפוף שנוצר בעקבות ההעפלה.

בארסה תפגוש ביום שלישי, 6.5, את אינטר בסן סירו לגומלין חצי גמר ליגת האלופות. שלושה ימים לפני כן, בשעה 21:00 שעון ספרד, בארסה תשחק בחוץ נגד ויאדוליד, במשחק שהוקדם מיום ראשון בעקבות אותה העפלה. מה הבעיה? שחקניו של האנזי פליק צפויים לחזור רק בראשון לפנות בוקר לברצלונה, דבר שישפיע על ההכנות של הקבוצה לקראת המשחק הגורלי.

האנזי פליק,צילום: EPA

אתמול (שישי),המאמן התלונן במסיבת העיתונאיםלפני המשחק היום נגד סלטה ויגו: "למה לא לשחק ב-16:00 או ב-18:00? אני רוצה לפגוש את מי שקובע את ההחלטות. זו בדיחה. סיטואציה מדהימה. כל התאחדות, כולל באנגליה ובגרמניה, מתחשבת בקבוצות, אבל לא כאן. השחקנים ישובו בשש בבוקר לבתיהם, אין להם מושג איך זה משפיע על השחקנים".

לאור הדברים, הנהלת ברצלונה הודיעה כי הגישה תלונה רשמית ללה ליגה בדרישה לשנות את שעת המשחק נגד ויאדוליד: "אנו תומכים בדבריו של פליק וחולקים איתו את דעתו על כך שהגופים המנהלים את הכדורגל צריכים להתחשב במועדונים, כמונו, שמשתתפים בשלבי ההכרעה הסופיים של מפעלים רשמיים באירופה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו