"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"ברצלונה הנוכחית? אחת הקבוצות הטובות שראיתי בחיי"
פפ גווארדיולה, מי שנחשב למאמן הגדול בתולדות המועדון, החמיא להאנזי פליק: "אנחנו יכולים להשוות את הקבוצה הנוכחית לגדולות ביותר"
פפ גווארדיולה. צילום: AFP

"ברצלונה הנוכחית? אחת הקבוצות הטובות שראיתי בחיי"

פפ גווארדיולה, מי שנחשב למאמן הגדול בתולדות המועדון, החמיא להאנזי פליק: "אנחנו יכולים להשוות את הקבוצה הנוכחית לגדולות ביותר"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

פפ גווארדיולה, מי שנחשב לגדול המאמנים שלברצלונהבכל הזמנים, התייצב היום (שני) למסיבת העיתונאים לקראת המשחק בין מנצ'סטר סיטי לריאל מדריד בליגת האלופות.

המאמן הספרדי התייחס כמובן להתמודדות בין הקבוצה האנגלית לספרדית בפלייאוף הצ'מפיונס - אבל הכותרת שתפסה את העין של הכתבים הייתה קשורה דווקא לברצלונה. "ברצלונה הנוכחית היא אחת מהקבוצות הטובות ביותר שראיתי בחיי, ללא ספק", טען פפ.

הספרדי החמיא להאנזי פליק: "הקבוצה מתפקדת בצורה יוצאת דופן העונה, ואנחנו יכולים להשוות אותה לגרסאות הטובות ביותר של ברצלונה אי פעם".

מסי ופפ, בימים בברצלונה,צילום: EPA

הקטאלונים סוגרים על הישג היסטורי, לאחר שכבר כבשו חמישה שערים במשחק בודד 11 פעמים העונה.גווארדיולה, מצדו, אמנם התייחס לקבוצתו לשעבר - אבל השבוע יפגוש בליגת האלופות דווקא את ריאל מדריד במשחק הפלייאוף.

גווארדיולה הדגיש שריאל מדריד היא מנצחת סדרתית ושיבח את העקביות שלה:"ריאל הוכיחה שוב השנה כמה היא עקבית, זה משהו שמבדיל אותם מברצלונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו