"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כסף כמו זבל: המועדונים הבזבזנים ביותר בכדורגל העולמי

בדיקה מקיפה מעלה כי מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה שהוציאה הכי הרבה כסף על רכש בעשור האחרון • מי משלימות את העשירייה ואיזו ליגה סיימה את התקופה הזו ברווח נאה?

,עודכן
0השמעה
ז'ואאו פליקס. צילום: Getty Images

הכדורגל העולמי עבר שינויים דרמטיים בשנים האחרונות, כאשר מועדונים גדולים משקיעים סכומי עתק במרדף אחר כוכבי העל. אולם, למרות ההשקעות האדירות, רבים מהמועדונים מתקשים לתרגם את ההוצאות להישגים בשטח.

מנצ'סטר יונייטד מובילה את טבלת ההוצאות מאז 2015 עם השקעה של 1.08 מיליארד ליש"ט (1.3 מיליארד אירו). למרות החילופים התכופים בעמדת המאמן והשינויים המשמעותיים בסגל, המועדון עדיין מתקשה לשחזר את ימי הזוהר תחת אלכס פרגוסון. גם בחלון ההעברות האחרון המשיכה יונייטד בהוצאות הגדולות עם רכישת שחקנים כמו מתיאס דה ליכט ונוסייר מזראווי, כשסך ההוצאות בקיץ האחרון הגיע ל-200 מיליון ליש"ט.

במקום השני נמצאת צ'לסי עם הוצאות של 1.07 מיליארד ליש"ט, ובמקום השלישי פריז סן ז'רמן עם 825 מיליון ליש"ט. ארסנל וטוטנהאם משלימות את החמישייה הפותחת עם 661 ו-591 מיליון ליש"ט בהתאמה.

הפרמייר ליג מובילה בפער עצום את טבלת ההוצאות בין הליגות. בעשור האחרון, מועדוני הליגה האנגלית הוציאו יחד 23.02 מיליארד יורו, יותר מפי שניים מהליגה האיטלקית שבמקום השני עם 10.84 מיליארד יורו. מעניין לציין כי פורטוגל מחזיקה בתואר יצואנית השחקנים המובילה עם רווח של 2.34 מיליארד יורו בעשור האחרון.

טבלת עשרת המועדונים המובילים בהוצאות מאז 2015:

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

1. מנצ'סטר יונייטד - 1.08 מיליארד ליש"ט
2. צ'לסי - 1.07 מיליארד ליש"ט
3. פ.ס.ז' - 825 מיליון ליש"ט
4. ארסנל - 661 מיליון ליש"ט
5. טוטנהאם - 591 מיליון ליש"ט
6. מנצ'סטר סיטי - 585 מיליון ליש"ט
7. מילאן - 527 מיליון ליש"ט
8. ניוקאסל יונייטד - 521 מיליון ליש"ט
9. ברצלונה - 500 מיליון ליש"ט
10. אל הילאל - 462 מיליון ליש"ט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר