"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בדרכו של ארלינג הולאנד": אוסקר גלוך הימם את אוסטריה

השלושער המדהים של הקשר הישראלי במדי רד בול זלצבורג הוביל למבול של שבחים • בתקשורת המקומית החמיאו: "ייכנס לרשימה מפוארת" • ואיך הוא עצמו סיכם את ההופעה?

, עודכן
0השמעה
אוסקר גלוך. יהלום אמיתי. צילום: רד בול זלצבורג

יהלום אמיתי. רד בול זלצבורג הבינה אתמול (שבת) כמה היא באמת חיכתה לאוסקר גלוך. הקשר, מלך הבישולים של העונה שעברה שב מהמשחקים האולימפיים אחרי שהחמיץ את מחזור הפתיחה באוסטריה, והוכיח כי הוא יודע לכבוש לא פחות טוב מלבשל - בדרך לשלושער ראשון בקריירה שלו בניצחון 1:5 על לינץ.

"הוא הולך בדרכם של ארלינג הולאנד ודומיניק סובוסלאי", החמיאו לישראלי ב-"laola1", "אם ימשיך לשחק ככה, הוא יכול להפוך בקרוב לשם הבא בסדרה האקזיטים מפוארת של זלצבורג".

גלוך עצמו אמר לאחר המשחק: "אני שמח, מעולם לא כבשתי שלושער, זו חוויה מגניבה. עכשיו צריך להתרכז בליגת האלופות, מקווה שנוכל להעפיל. המשחקים האולימפיים? לייצג את ישראל היה כבוד גדול, עכשיו אני מתמקד בזלצבורג".

Oscar Gloukh joins an elite club of players to score a hat-trick for us 🌟

Keeps getting better with every game 🙏 pic.twitter.com/sCWl6xKdit

— FC Red Bull Salzburg EN (@FCRBS_en) August 10, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר