"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יביא את המכה? זה סכום ההימור המטורף של קונור מקגרגור על ליאו מסי

לוחם ה-MMA הצעקני שם לא פחות מ-365 אלף דולר על זכייה של נבחרת ארגנטינה בקופה אמריקה • אם הפרעוש יניף את הגביע, הוא ישלש את סכום ההשקעה של האירי

,עודכן
0השמעה

ליאו מסי מצטלם עם מעריצים

אם יש משהו שלוחם ה-MMA קונור מקגרגור אוהב יותר מאשר להיאבק עד זוב דם בזירת הקרבות, זה למשוך תשומת לב. הוא צועק את דעותיו הפוליטיות, מאיים על יריבים, מציק לידוענים ועושה כל שביכולתו כדי לזכות באור הזרקורים, גם אם זה לרעה.

עכשיו הוא עושה זאת שוב, עם הימור מטורף על הזוכה בקופה אמריקה. מקגרגור גילה כי שם לא פחות מ-365 אלף דולר על כך שנבחרת ארגנטינה תזכה שוב בטורניר היבשתי, כשהוא שם את מבטחו בליאו מסי כמי שינהיג את האלביסלסטה לתהילה.

במידה והפרעוש אכן יניף עם חבריו את הגביע, יחס הזכייה בהימור של האירי הצעקני צפוי לסדר לו הכנסה של יותר ממיליון דולר. אבל חכו, זה לא הסוף, כי מקגרגור יכול להכפיל את סכום הזכייה המדובר.

ליאו מסי עם גביע הקופה אמריקה. החלום של מקגרגור,צילום: אי.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הזוכה בקופה אמריקה אינה היחידה שמעניינת את מקגרגור, כיוון שהוא הימר גם על זהות הזוכה ביורו 2024. הפעם ההשקעה שלו היתה צנועה היותר, של 83,500 אלף דולר, אבל היחס במקרה הזה גם אמור לסדר לו זכייה של מיליון דולר, וכל מה שהוא צריך זה שספרד תניף את הגביע האירופי. מה אתם אומרים, כפול או כלום?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר