"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שימו לב מה קורה בארה"ב: סכומי הכסף שיחולקו בקופה אמריקה
במקביל לטורניר יורו 2024, הלילה (בין חמישי לשישי) יחל הטורניר הגדול של אמרייקה • אז כמה מקבלת כל נבחרת על ההשתתפות, כמה ירוויחו העולות לחצי הגמר וכמובן הרווח העצום של הזוכה בגביע

אוהד פורץ למגרש ונתפס לפני שהגיע לליאו מסי

שימו לב מה קורה בארה"ב: סכומי הכסף שיחולקו בקופה אמריקה

במקביל לטורניר יורו 2024, הלילה (בין חמישי לשישי) יחל הטורניר הגדול של אמרייקה • אז כמה מקבלת כל נבחרת על ההשתתפות, כמה ירוויחו העולות לחצי הגמר וכמובן הרווח העצום של הזוכה בגביע

,עודכן
0השמעה
[object Object]

במקביל לטורניר יורו 2024 שמשוחק בגרמניה, יחל הלילה (בין חמישי לשישי) טורניר קופה אמריקה שמתקיים השנה בארה"ב ויימשך עד 14 ביולי.

הנבחרות ייאבקו על הישגים מקצועיים וגם על מענק כספי מכובד. קונפדרציית הכדורגל של דרום אמריקה (Conmebol) תחלק מענקים בסכום כולל של 72 מיליון דולר ל-16 הנבחרות המשתתפות.

כל נבחרת תקבל לפחות שני מיליון דולרים על ההשתתפות. הקבוצות שיודחו בחצי הגמר ירוויחו 4 מיליון דולרים, סגנית האלופה תקבל 7 מיליון דולרים והזוכה בגביע תעשיר את קופת ההתאחדות המקומית שלה ב-16 מיליון דולרים. רוב הנבחרות כבר הצהירו שחלק נכבד מהמענקים יחולק בין השחקנים וצוות האימון, וכמובן לכיסוי הוצאות התפעול שעליהן אחראיות ההתאחדויות המקומיות.

Vamos por más momentos así 🤩pic.twitter.com/9V3CCS7hQZ

— CONMEBOL Copa América™️ (@CopaAmerica)June 20, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו