"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לאפורטה זועם": האם ברצלונה בדרך לרעידת אדמה מפתיעה?

לאחר שהצהיר בתחילת החודש כי החליט להישאר על הקווים של מועדון נעוריו, צ'אבי עשוי לקבל הודעת פיטורים • כל הפרטים על הדרמה החדשה בקטאלוניה

,עודכן
0השמעה
צ'אבי. יישאר בברצלונה?. צילום: AFP

רק לפני מספר שבועות ולאחר שעבר מכבש לחצים מטורף במשך חודשים, צ'אבי הודיע על כוונתו להישאר כמאמן ברצלונה לאחר שכבר הודיע על עזיבתו. כעת נראה שמועדון הפאר בדרך לרעידת אדמה לא צפויה זאת לאחר שעל פי דיווחים בתקשורת הספרדית, הנשיא ז'ואן לאפורטה זועם על המאמן בעקבות דבריו לפני המשחק של הקבוצה נגד אלמריה.

במסיבת העיתונאים לפני הניצחון אתמול (חמישי), התייחס צ'אבי למצב הכלכלי של המועדון ולצורך להתאים את עצמו לדרישות לאור המצב הכלכלי הקשה של הקבוצה וטען כי בארסה לא יכולה להתחרות מול ריאל מדריד ומועדונים אחרים מבחינה כספית ודרש לחזק את הסגל.

ב"אס" סיפרו כי לאפורטה ביקש מעוזריו ומהמנהל המקצועי דקו לחפש מאמן, כשרובן אמורים שהוביל העונה את ספורטינג ליסבון לאליפות פורטוגל והאנסי פליק שזכה בעבר עם באיירן מינכן בטרבל מועמדים לתפקיד. דקו אף תועד ממריא לפורטוגל לקראת מספר פגישות שכוללת את סרג'יו קונסיסייאו, מאמן פורטו, ובספרד חושבים שהוא המועמד המוביל כרגע.

🚨🚨🌕| MAJOR BREAKING: Joan Laporta has decided to NOT continue with Xavi.@rac1pic.twitter.com/jBc5JrCh5X

— Managing Barça (@ManagingBarca)May 17, 2024

במארקה כתבו כי "לאפורטה זועם" והעיתונאית הלנה קונדיס הוסיפה: "בהנהלה של בארסה מדליפים שהם לא מרוצים מהמילים של צ'אבי אתמול במסיבת העיתונאים על כך שחייבים חיזוק בקיץ ואם הוא לא יגיע, בעונה הבאה תראו אותו דבר. הוא גם אמר שהאוהדים צריכים להפנים את הסיטואציה הכלכלית הבעייתית".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר