"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בכיתי כל יום, לא ידעתי למה": אגדת הכדורגל חושף את המשבר הנפשי הקשה שעבר
תיירי הנרי התראיין לפודקאסט בבריטניה ודיבר בגלוי על הדיכאון ממנו סבל: "שיקרתי לכולם הרבה מאוד זמן כי החברה לא הייתה מוכנה לשמוע מה יש לי להגיד" • בהמשך הסביר מה הוביל אותו למצב זה: "אבא שלי ביקר אותי כל הילדות, ובמהלך הקריירה שלי הייתי עסוק בעיקר בלרצות אחרים, זה כמו ללבוש גלימה, לכסות את עצמך"
תיירי הנרי במדי ארסנל. צילום: רויטרס

"בכיתי כל יום, לא ידעתי למה": אגדת הכדורגל חושף את המשבר הנפשי הקשה שעבר

תיירי הנרי התראיין לפודקאסט בבריטניה ודיבר בגלוי על הדיכאון ממנו סבל: "שיקרתי לכולם הרבה מאוד זמן כי החברה לא הייתה מוכנה לשמוע מה יש לי להגיד" • בהמשך הסביר מה הוביל אותו למצב זה: "אבא שלי ביקר אותי כל הילדות, ובמהלך הקריירה שלי הייתי עסוק בעיקר בלרצות אחרים, זה כמו ללבוש גלימה, לכסות את עצמך"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשנים האחרונות לא מעט ספורטאים בכירים מדברים בגלוי על הבעיות הנפשיות מהן הם סובלים, ועושים זאת כשהקריירה שלהם עדיין בשיאה, סימון ביילס היא אחת הדוגמאות המוכרות, אך גם קווין לאב וריקי רוביו מה-NBA והטניסאית נאומי אוסקה חשפו בשנים האחרונות את שעובר עליהם.

אך עד לפני כמה שנים זה לא היה דבר נהוג, כך סיפר אגדת נבחרת צרפת תיירי הנרי בראיון לתוכנית The Diary Of A CEO של איש העסקים הבריטי סטיבן בארטלט: "לאורך הקריירה שלי כנראה הייתי בדיכאון. האם ידעתי את זה? לא. האם עשיתי משהו בנידון? ברור שלא. אבל הסתגלתי בצורה מסוימת. שיקרתי הרבה מאוד זמן כי החברה לא הייתה מוכנה לשמוע מה יש לי להגיד".

הנרי המשיך וסיפר על הסיבות שהובילו למשבר: "אבא שלי ביקר אותי כל הילדות, ובמהלך הקריירה שלי הייתי עסוק בעיקר בלרצות אחרים, זה כמו ללבוש גלימה, לכסות את עצמך. פעם כשהייתי בן 15 וכבר היה אפשר לראות שאני טוב. ניצחנו 6-0 איזה קבוצת ילדים וכבשתי שישה שערים. הכרתי כבר את אבא שלי, יכולתי לדעת אם האיש שמח או לא. הגענו לרכב, יש דממה. שאלתי את עצמי אם לדבר. הוא פתח בשיחה ושאל 'אתה מאושר?' אני עניתי שכן והוא אמר: 'אבל אתה לא צריך להיות. פספסת את המסירה ההיא שם ואת השער ההוא שם'. בסוף הנסיעה אמא שלי שאלה אותי אם הפסדתי מרוב שהפנים שלי היו למטה".

"הכל התפוצץ אצלי בזמן הקורונה" המשיך הנרי: "הייתי במונטריאול ולא יכולתי לראות את הילדים שלי, אני לא צריך להסביר כמה זה קשה. התחלתי לבכות כל יום בלי שידעתי את הסיבה. ניסיתי להיות כל הזמן עסוק והקורונה עצרה את זה. אנחנו נוטים "לרוץ" במקום לדבר על הבעיות הנפשיות שלנו. זה מה שאנחנו עושים כל הזמן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...