פחות מיממה לאחר שבאיירן מינכן אירחה 10 קרובי משפחה של ישראלים חטופים בעזה כאות הזדהות עם מה שעובר על היושבים בארץ הקודש, היום (ראשון) הגיעה עוד אמירה חשובה מצד נשיא המועדון הבווארי – הרברט היינר, שהזכיר שוב את פרשת נוסייר מזראווי שתקף את ישראל לפני כחודש ("אל תחשבו שאלוהים לא רואה את עושי העוולה. יום יבוא והוא יתחשבן איתם"), ימים אחדים לאחר הטבח של החמאס ביישובי עוטף עזה - והזהיר שחקנים ממקרים דומים בעתיד.
"משהו כזה לא יכול לקרות שוב", אמר היינר על מזראווי, "באופן כללי, לאנטישמיות אין מקום בעולם שלנו. אנחנו רוצים שיהיה שלום בעולם. כולנו בשוק מוחלט מהמשבר במזרח התיכון. אחרי הפוסט של מזראווי המועדון התנהג בצורה הכי אחראית שאפשר בבעיה המורכבת הזאת". לאחר דברים אלו נשמעו מחיאות כפיים מצד היושבים באולם.
Bayern-Präsident Herbert Hainer bezieht bei seiner JHV-Rede Stellung zum Post von Noussair Mazraoui: „Ich kann versichern, dass wir uns so verantwortungsbewusst wie möglich mit der Thematik befasst haben. Noch einmal darf so etwas nicht passieren. Ganz generell gilt:… pic.twitter.com/pvuEdZkVhU
— Kerry Hau (@kerry_hau) November 12, 2023
פרט להיינר גם מנכ"ל המועדון יאן-כריסטיאן דריזן דיבר על המצב ושם דגש על מצבו של דניאל פרץ: "אלה שבועות מאוד מאוד קשים לו ולמשפחתו. אנחנו עומדים לצידו, בדיוק כפי שכמועדון אנחנו עומדים לצד ישראל. באיירן צריכה לעמוד נגד השנאה. מזראווי הבהיר שהוא לא תומך בשום רעיונות לא אנושיים. אבל מה שברור הוא שאם תהיה התנהגות בלתי הולמת בעתיד, יהיו סנקציות מתאימות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

