"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

0:2 למנצ'סטר יונייטד על סנדרלנד

השדים האדומים שוב לא הרשימו אך גברו על החתולים השחורים מצמד של הקפטן וויין רוני (66 פנדל ו-84) • בראהינו ו-ווסט ברומיץ' היממו את סאות'המפטון 0:1

,עודכן
צילום: איי.פי // רוני חוגג ונותן קצת שקט למאמנו

אם יש סימן די מובהק לחולשת הפרמייר ליג העונה, מלבד התוצאות באירופה, זו העובדה שמנצ'סטר יונייטד במקום השלישי. קבוצה שבלונית ומפוחדת עם קו של כוכבי על - די מאריה, פלקאו, רוני ו־ואן פרסי - בכושר וביטחון איומים.

קהל ה־75 אלף קצת איבד אתמול את סבלנותו ומסירה של ג'וני אבנס ממחצית המגרש חזרה לשוער התקבלה בשריקות בוז וקריאות קצובות "התקפה, התקפה, התקפה", קריאה שפול סקולס או ריאן גיגס כנראה מעולם לא שמעו.

המנג'ר לואי ואן חאל תורם לבעיה. הוא החליף, כנראה בצדק, את אנחל די מאריה במחצית, כשהמחליף עדנן ינוזאי היה טוב בניצחון 0:2 על סנדרלנד. ואן חאל התלונן השבוע שאין לו חלוץ של 20 שערים, אבל במשחק עצמו הראה מדוע, כשרדמאל פלקאו המתוסכל הצליח סוף־סוף לבצע פעולה מנצחת - עצירת כדור נפלאה מהאוויר וסיבוב שכפה על ג'ון אושיי לבצע עבירה שעלתה בפנדל ואדום (שהוצא בטעות לחברו ווס בראון) - ואן חאל בחר לדבוק בחילוף שתיכנן עבורו. וויין רוני כבש את הפנדל ונגח בריבאונד גם שער שני. הוא הפך לשחקן הפרמייר ליג הראשון עם 11 עונות של עשרה שערים. גם הוא הוחלף מייד לאחר שכבש את השני.

סיידו בראהינו. יקבל זימן לנבחרת הבוגרת? // צילום: אי.פי

במה שנראה כמו מירוץ צמוד למקומות 4־3 איבדה סאות'המפטון גובה בהפסד 1:0 בווסט ברומיץ'. סאידו ברהינו, שחקן אנגליה הצעירה יליד בורונדי, כבש בוולה נפלא בדקה השנייה של המשחק.

עוד היום: ווסטהאם - קריסטל פאלאס 3:1, ברנלי - סוונסי 1:0, ניוקאסל - אסטון וילה 0:1, סטוק - האל 0:1.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר