השיח' הקטארי ג'אסים בן חמד אל-ת'אני הגיש הצעה משופרת לרכישת מנצ'סטר יונייטד, כך דווח היום (רביעי) ב-ESPN. על רקע ספקולציות כי הבעלים הנוכחיים של משפחת גלייזר מעדיפים הצעה של המיליארדר הבריטי סר ג'ים רטקליף, שייח ג'אסים חזר עם הצעה נוספת, שבועיים לאחר ש-Raine Group, הבנק שמטפל בתהליך, ביקש להגיש הצעות סופיות.
ההצעה שהציע רטקליף, יו"ר חברת הכימיקלים INEOS, בסבב השלישי של ההצעות הייתה גבוה יותר מההצעה הקודמת של שייח' ג'אסים וכללה גם תוכניות לאחים ג'ואל ואברם גלייזר להישאר כבעלי מניות. מקורות אמרו ל-ESPN שזה הפך את רטקליף לפייבוריט להשלמת ההשתלטות לפני שייח' ג'אסים שהעלה את הצעתו.
Sheikh Jassim has now made another increased bid — as always, it's for 100% of Manchester United, will clear all debt and includes a separate fund directed solely at the club and community. 🚨🔴🇶🇦 #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 16, 2023
Sources guarantee this is significant increase over the initial proposal. pic.twitter.com/xLaNiPCBp8
ההצעה שלו היא ל-100% מהמועדון וכוללת קרן נפרדת לשיפוץ אצטדיון אולד טראפורד ולשיפור הסגל. ההצעה הקטארית מבטיחה גם להסדיר את כל החובות שנגרמו במשך 18 שנות בעלות של האחים גלייזר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו