"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"זה גדול מכדורגל, זה על חיים ומוות": המחווה של השחקן לחברו שנהרג בטורקיה
מוחמד קודוס מאייאקס כבש בניצחון קבוצתו על ספרטה רוטרדם וחשף חולצה לזכרו של כריסטיאן אטסו • זו היתה תגובתו של השופט
קודוס עם החולצה המרגשת| צילום: אי.פי.איי

"זה גדול מכדורגל, זה על חיים ומוות": המחווה של השחקן לחברו שנהרג בטורקיה

מוחמד קודוס מאייאקס כבש בניצחון קבוצתו על ספרטה רוטרדם וחשף חולצה לזכרו של כריסטיאן אטסו • זו היתה תגובתו של השופט

,עודכן
0השמעה

עולם הכדורגל ממשיך להתאבל על מותו של כריסטיאן אטסו,הכדורגלן שנהרג ברעידת האדמה בטורקיהשגבתה עשרות אלפי הרוגים במדינה ובסוריה. במשחק אתמול (ראשון) בין אייאקס לספרטה רוטרדם, מוחמד קודוס הקדיש את השער שכבש בכדור בחופשי ב-0:4 של המועדון מאמסטרדם לחברו לנבחרת שנהרג.

על החולצה של הקשר הופיע הכיתוב "RIP Atsu", כאשר חבריו חיבקו אותו מסביב והקהל באמסטרדם ארנה התרגש מהמחווה. על פי החוקה היבשה, במקרה של הורדת חולצה, גם אם במקרה של מחווה, השופט אמור להוציא כרטיס צהוב לשחקן. הפעם, פול ואן בוקל, שופט המשחק, בחר לנהוג אחרת והסביר לשחקן שהוא בוחר לא לשלוף לו צהוב על המחווה המרגשת.

"זה גדול מחוקי הכדורגל, זה על חיים ומוות", הסביר קודוס. "השופט אמר שאסור היה לי להוריד חולצה, אבל שהוא הבין את הסיטואציה. אני מכבד אותו ואת הכוונה שלו מאוד. זה היה מוקדש לכריסטיאן, כולם יודעים מה קרה בטורקיה. בחרתי לעשות את המחווה, כי אטסו היה יקר ללבי. זה מוקדש כמובן גם לכל הנפגעים ומשפחותיהם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקנה של אייאקס סיפר על הקשר שלו עם אטסו במהלך הקריירה: "למדתי רק מלצפות בו המון. הוא היה מחלק לי עצות בתדירות תכופה יחסית. כל מה שנתתי היום במשחק היה מוקדש לזכרו. גם אם לא הייתי כובש, הייתי מראה את החולצה בסיום המשחק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו