"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם החמצת פנדל ביזארית: ניוקאסל ניצחה את פולהאם במשחק דרמטי, מנור סולומון לא שותף

שער של אלכסנדר איסאק בדקה ה-89 סידר לניוקאסל 0:1 על הלונדונים, ואת המקום השלישי בטבלה על חשבון מנצ'סטר יונייטד • לצ'לסי גברה על קריסטל פאלאס בזכות שער של קאי האברץ

,עודכן
0השמעה
איסאק. שער יקר, צילום: Getty

שני משחקים מוקדמים נערכו היום בפרמייר ליג, כאשר ניוקאסל גברה על פולהאם עם 0:1 דרמטי וצ'לסי ניצחה את קריסטל פאלאס.

ניוקאסל – פולהאם 0:1

ניוקאסל אירחה הערב (ראשון) בסנט ג'יימס פארק את פולהאם ומנור סולומון, למשחק בין שתיים מההפתעות הנעימות הנעימות של הפרמייר ליג העונה.

הישראלי שחוזר מפציעה בהדרגה לא שותף, וראה את חבריו מחזיקים מעמד מול לחץ גבוה של המארחת, כאשר בדקה ה-60 פביאן שאר הבלם השוויצרי הפגיז כדור חופשי נהדר שפגע בקורה של פופ.

בדקה ה-69 הגיע אחד הרגעים המוזרים בליגה העונה, ה-VAR התריע לשופט על עבירה ברחבה באיחור משמעותי, ופולהאם קיבלה כדור עונשין מ-11 מטרים. אלכסנדר מיטרוביץ', הסרבי הנהדר ניגש לבעוט וכבש, אלא שבמהלך הבעיטה הוא החליק והכדור פגע בשתי רגליו– והשער נפסל.

בדקה ה-89 הגיע הרגע הגדול של ניוקאסל. פביאן שאר הגביה לרחבה, קאלום ווילסון נגח פעם אחת, נבלם אבל הצליח למסור לאלכסנדר איסאק המחליף שמול שער מחליף כבש שער ניצחון מתוק מאוד.

ניקאסל בזכות הניצחון מטפסת מעל מנצ'סטר יונייטד וחוזרת למקום השלישי בטבלה, איזו עונה חלומית לקבוצה של אדי האו.

מיטרוביץ'. פנדל מוזר,צילום: AFP

צ'לסי – קריסטל פאלאס 0:0

על רקע ההחתמה הגדולה של מודריק, שצפה בחבריו מהיציע, צ'לסי אירחה הערב את קריסטל פאלאס בסטמפורד ברידג' ורצתה להשיג ניצחון שיקרב אותה קצת לפסגת הפרמייר ליג.

זה הלך קשה קשה עד הדקה ה-64, אז חאקים זייש הגביה כדור מצוין לרחבה וקאי האברץ הגרמני התרומם מעל כולם כדי לנגוח פנימה שער יקר שסידר לבלוז 3 נקודות, ולגרהאם פוטר המאמן הרבה אוויר לנשימה.

צ'לסי נצמדת לליברפול עם 28 נקודות במרכז הטבלה, ובורחת מקריסטל פאלאס שרחוקה ממנה כעת 6 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
האברץ. היה שם בזמן,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר