"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שבת ב-17:00: קרואטיה - מרוקו

"מדליה במונדיאל הופכת אותך לגיבור אלמותי": קרואטיה רוצה את המקום השלישי

במקביל לאימון שנערך במצב רוח נהדר, אנדריי קרמאריץ' הקרואטי הסביר במסע"ת לקראת המשחק מול מרוקו כי הוא וחבריו לא מתכוונים לוותר על המקום בפודיום למרות התבוסה הקשה בחצי הגמר מול ארגנטינה

,עודכן
0השמעה
מודריץ' באימון קרואטיה. לא נגמר, צילום: AFP

יש הנוהגים לומר כי המשחק על המקום השלישי בגביע העולם הוא המשחק הכי מיותר בטורניר. שתי קבוצות שעברו דרך ארוכה אבל הפסידו בחצי הגמר מגיעות אליו בלי חשק ובלי באמת רצון להישאר בסביבה. אבל אם שואלים את חלוץ קרואטיה – אנדריי קרמאריץ' – לא ככה הם פני הדברים, זאת לפני שהוא וחבריו ייפגשו בשבת (17:00, כאן 11) את נבחרת מרוקו לקרב על המקום בפודיום של המונדיאל בקטאר.

"אני חושב שאם אתה תשאל את השאלה הזו גם את השחקנים מרוקאים, אני לא חושב שהם יגידו שזה מיותר", אמר קרמאריץ' במסיבת עיתונאים אתמול בלילה לעיתונאי ששאל אותו על רמת המוטיבציה, "הם נלחמים על חייהם כי אם אתה זוכה במדליה במונדיאל אתה הופך לגיבור אלמותי במדינה שלך. זה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות, להילחם".

מרוקו סיפקה הופעה אדירה בקטאר כשהפכה לנבחרת האפריקאית הראשונה שמגיעה לחצי גמר המונדיאל, אבל הריצה של אריות האטלס הגיעה לסיומה עם הפסד 2:0 לאלופה המכהנת צרפת ביום רביעי. קרואטיה הגיעה לגמר ברוסיה ב-2018, אך ספגה הפסד 3:0 לארגנטינה ביום שלישי בניסיון שלה לחזור למעמד.

קראמריץ', אתמול במסע"ת,צילום: Getty Images

קרמאריץ' הוסיף: "שמונה מאיתנו שהיו בטורניר ברוסיה מבינים את ההרגשה הזו של זכייה במדליה במונדיאל ויש לנו הרבה שחקנים שלא חוו את זה והיו שמחים לעשות את זה כי זה משהו שיישאר איתם לשארית חייהם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יחס בווינר לניצחון של קרואטיה שווה 2.30, לתיקו 3.25 ולניצחון של מרוקו 2.90

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר