אין זמן להתאבל. נבחרת ארגנטינה הגיעה לקטאר עם שק ציפיות ענק על הגב שלה, אבל כבר היום (שלישי) במשחק הפתיחה שלה מול ערב הסעודית, חטפה מכה רצינית לחלומות הזכייה שלה, עם הפסד סנסציוני 2:1 לסעודים.
"זה יום עצוב אבל צריכים להרים את הראש ולהמשיך", אמר המאמן המאוכזב ליונל סקלוני בסיום. "המחצית הראשונה הייתה כולה שלנו. רק אם כל אופסייד היה שער.. זה היה משחק מוזר".
המאמן הוסיף: "לא יכולנו להגיע טוב יותר למשחק, אבל הטורנירים האלה לא נותנים לך זמן לטעות. זה הגיע ברגע הכי גרוע מבחינתנו אבל אנחנו נקום מזה. אני חושב ששיחקנו טוב".
"להפסיד זה אף פעם לא טוב אבל צריך לתת את ההרגשה ששום דבר לא בורח לנו. למזלנו יש לנו עוד שני משחקים לפנינו ואנחנו הולכים לעשות הכל כדי לצאת עם ניצחון.
גם לאוטרו מרטינס, שראה איך שני שערים שלו נפסלים בגלל נבדל, הגיב להפסד ואמר בסיום: "הפסדנו בגלל טעויות. הם אלו שהכריעו את המשחק ועלינו לתקן זאת. היינו חייבים להבקיע יותר במחצית הראשונה, אבל זה גביע העולם וכעת נשארו לנו שני גמרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו