"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זה מתקרב: צפו בווידאו המיוחד מיום השקת שידורי המונדיאל

ערוץ כאן 11 השיק את מבצע שידורי גביע העולם במסיבת עיתונאים באצטדיון בלומפילד שביפו • היינו שם שזה קרה

,עודכן
0השמעה
אולפן המונדיאל של כאן 11, קטאר, צילום: יח"צ כאן

במסיבת עיתונאים באצטדיון בלומפילד שביפו, השיק הבוקר (רביעי) תאגיד השידור הישראלי את מבצע שידורי מונדיאל 2022, שישודרו במהלך החודש הקרוב בכאן 11, בכאן רשת ב', במכאן בערבית ובדיגיטל של התאגיד. באירוע נחשף האולפן המשוכלל של כאן בקטאר, שצופה אל אזור האוהדים הבינלאומי.

ההשקה של התאגיד למונדיאל // צילום: משה בן שמחון

תאגיד השידור הישראלי יעביר לראשונה בהיסטורית השידורים בישראל את שידורי גביע העולם בכדורגל מאולפן מיוחד שיוקם בקטאר. מבצע השידורים הענק יחל ביום ראשון הקרוב, 20 בנובמבר ב-16:45.

במסגרת מבצע השידורים, שבו ייקחו חלק עשרות שדרים, פרשנים, כתבים ואנשי צוות ישודרו חמישים-ושישה משחקים בכאן 11, באיכות 4K באפיק 511, ו-60 משחקים ישודרו בכאן דיגיטל באתר ובאפליקציה.

משלחת השידור למונדיאל,צילום: רפי דלויה
נדב יעקבי ואלי אוחנה,צילום: רפי דלויה
ניסים ואנטולי קפצו לבקר,צילום: רפי דלויה
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טלי מורנו,צילום: רפי דלויה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר