הירוקים מתפללים. לקראת המשחק הגורלי מול פ.ס.ז' (רביעי, 22:00), לא פחות מ-12 שחקנים ייעדרו מסגל יובנטוס, שכזכור נלחמת עם מכבי חיפה על המקום השלישי בבית ח' בליגת האלופות.
הרשימה המלאה שתיעדר מול הצרפתים: מרלי אקה, גלייסון ברמר, פדריקו קייזה, מתיאה די שיליו, אנחל די מריה, סמואל אילינג-ג'וניור, קאיו ג'ורג', ווסטון מקני, לאנדרו פארדס, פול פוגבה, דושאן ולאחוביץ' ודנילו.
למחזור השישי והאחרון שייערך השבוע במפעל, מגיעה הגברת הזקנה עם שלוש נקודות בלבד, בדיוק כמו הירוקים, בידיעה שכל אחת מהקבוצות חייבת תוצאה טובה יותר מזו של השנייה כדי לסיים במקום שמוביל לליגת האירופית.
אותה תוצאה בשני המפגשים (של יובה ופ.ס.ז' וחיפה ובנפיקה), לא תעזור לקבוצה הישראלית - שלה הפרש שערים נחות יותר משל האיטלקים, אלא אם כן הירוקים יצליחו לנצח בתוצאה אסטרונומית את בנפיקה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו