משחקי הגביע הגרמני נמשכו אתמול (רביעי) כשבמוקד: באיירן מינכן האלופה ניצחה 2:5 אצל אוגסבורג ועלתה לשלב הבא. בורוסיה דורטמונד עשתה את העבודה שלה מוקדם יותר עם 0:2 בחוץ על האנובר מליגת המשנה. ורדר ברמן הודחה, פרייבורג ניצלה עם שער בתוספת הזמן.
אוגסבורג - באיירן מינכן 5:2
האלופה חטפה מפלה במפעל בשנה שעברה כשהובסה מול מנשנגלאדבך. במשחק עצמו היא נקלעה לפיגור משער של פדרסן כבר בדקה התשיעית. אלא שאריק מקסים שופו מוטינג קיבל הזדמנות בהרכב וניצל אותה; הקמרוני השווה ל-1:1 בדקה ה-27 ובישל לקימיש את המהפך בדקה ה-53.
בדקה ה-59 מוטינג השלים צמד, אבל אופמקאנו צימק בשער עצמי (65). באיירן לא נבהלה מהספיגות וחתמה את ההצגה עם שערים של ג'מאל מוסיאלה (74) ואלפונסו דייויס קינח בתוספת הזמן.
האנובר - בורוסיה דורטמונד 2:0
אחרי ההפסד הכואב בליגה מול אוניון ברלין, דורטמונד לא לקחה סיכונים בגביע ועלתה בהרכב חזק למפגש מול נציגת ליגת המשנה. יוסופה מוקוקו קיבל הזדמנות בחוד ואחרי 11 דקות היה מעורב בשער העצמי של ברייט אמבי.
ג'וד בלינגהאם, שנכנס כמחליף בדקה ה-63, הבטיח את הניצחון בפנדל בדקה ה-71. קארים אדיימי הורחק בדקה ה-86 באדום ישיר אחרי תיקול קשוח.
במשחקים נוספים: פרייבורג - סט. פאולי 1:2 (אחרי הארכה), פדרבורן - ורדר ברמן 4:5 (בפנדלים).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו