זומה הודה בהתעללות בחתולו; פסק הדין ייקבע ב-1 ביוני

בלם ווסטהאם שתועד בפברואר מכה את חתולו, הודה במעשיו במשפט שנערך בבית משפט השלום בלונדון • אחיו, שצילם את התקרית, הודה בסיוע לעבירה המבחילה

זומה היום מחוץ לבית המשפט בלונדון, צילום: אי.אף.פי

בלם ווסטהאם, קורט זומה, הודה בהתעללות בחתול שלו לאחר שנתפס בועט בו וסותר לו בחודש פברואר. שחקן נבחרת צרפת, בן 27, הופיע היום (שלישי) בדיון בבית משפט השלום בלונדון, שהואשם בשלוש עבירות לפי חוק צער בעלי חיים ביחס לצילומי ההתעללות שהתרחשו ב-6 בפברואר ועלו ברשתות החברתיות.

זומה הודה בשני עבירות של גרימת סבל מיותר לבעל חיים מוגן, ואילו אישום נוסף נדחה כאשר גזר דינו ייגזר ב-1 ביוני. זומה הגיע לבית המשפט במכונית ולווה בכמה מאבטחים, בחשש שאנשי צער בעלי חיים ירצו לפגוע בו. אחיו הצעיר של זומה, יואן, צילם את התקרית ופרסם אותה באפליקציית המדיה החברתית Snapchat. ניתן היה לראות את זומה בועט בחתול שלו, לפני שהוא זורק לעברו זוג נעליים וסוטר בראשו.

כזכור, ווסטהאם קנסה את זומה בשבועיים של שכר - הסכום המקסימלי האפשרי כאשר התקרית התגלתה, אבל מנג'ר הפטישים דיוויד מויס המשיך לכלול את השחקן בהרכב הקבוצה וקיבל על כך ביקורות קשות. כמו כן, החתולים נלקחו מזומה ואדידס ביטלה את חוזה האימוץ שלה עם השחקן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר