"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: נסגרה עסקת העברתו של רוני לדי סי יונייטד

12 חודשים אחרי שחזר הביתה לאברטון, החלוץ בן ה-32 עובר לקבוצה מבירת ארה"ב תמורת סכום של 12 מיליון ליש"ט, כך מדווח בממלכה

,עודכן
צילום: גטי אימג'ס // וויין רוני. עובר לאמריקה

12 חודשים אחרי שחזר הביתה לאברטון, וויין רוני אורז את חפציו ועובר לדי סי יונייטד מליגת ה-MLS, כך מדווח בשעה האחרונה בכלי התקשורת בממלכה. ע"פ הדיווחים, העסקה בין שני הצדדים כבר נסגרה, ורוני יעבור לקבוצה מבירת ארה"ב תמורת סכום העברה של 12 מיליון ליש"ט אותן יקבלו הטופיז.

לרוני בן ה-32, שצפוי לערוך את הופעת הפרידה שלו מהליגה האנגלית במשחק החוץ של אברטון מול ווסטהאם ביום ראשון, יש אומנם חוזה לעונה נוספת בשורות הטופיז, אך גורמים המקורבים לשחקן העידו כי אין הוא מתכוון להישאר באנגליה בעקבות מיעוט דקות משחק.

כבר אתמול הוזכר בדיווחים כי וושינגטון מוכנה לשלם 17 מיליון דולר תמורת רוני, שכבש העונה עשרה שערים במדי אברטון, אך כעת עושה רושם שסכום העסקה יעמוד על 12 מיליון ליש"ט בלבד.

גם מאמן אברטון סם אלרדייס לא הכחיש את הפרסומים: "יש הרבה שמועות, לפחות עד שרוני או הסוכן שלו יודיעו שהם רוצים לעבור לסין או אמריקה. נכון לעכשיו, רוני נשאר אוהד ושחקן של אברטון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר