אמנם לא היה לה תחרות גדולה מדי השנה בליגה הספרדית לאור העובדה שברצלונה ואתלטיקו מדריד סיפקו יכולת בינונית בלשון המעטה, אבל ריאל מדריד שהבטיחה אתמול (שבת) את האליפות ה-35 בתולדותיה לא תיתן לאף אחד להרוס לה את החגיגות. הבלאנקוס הביסו 0:4 את אספניול במשחק שבו הם היו צריכים נקודה אחת בלבד וחגגו עם הקהל הביתי תואר בסנטיאגו ברנבאו לראשונה מ-2007.
מי שגנבו את ההצגה בחגיגות היו קרלו אנצ'לוטי שרשם היסטוריה מבחינתו כשהשלים זכייה באליפות בחמש הליגות הבכירות ומרסלו שקיבל מתנת פרידה נהדרת מהמועדון כשהוא הופך לשיאן התארים החדש של הלבנים עם 24 כאלה. לאחר המשחק שחקני ריאל נסעו לכיכר סיבלס וחגגו עם כ-150 אלף אוהדים.
הברזילאי הוותיק חגג עם חבריו על האוטובוס ואמר: "זה עבור הקהל, לפני שנתיים זכינו באליפות ולא יכולנו לחגוג את זה. אנחנו נכנסים להיסטוריה של ריאל מדריד, זה המועדון הכי גדול בעולם. אני מודה לסרחיו ראמוס שהביא אותי לכאן".
מי שלא היה חלק מהחגיגות הוא גארת' בייל, שצפוי לעזוב ובכלל לא היה נוכח בברנבאו בזמן המשחק. לאחר המשחק הוא צייץ בטוויטר וניסה להסביר את ההיעדרות שלו אבל ספק אם זה יצליח לשכנע מישהו. "אני כל כך מאוכזב שלא הייתי יכול להיות חלק מהחגיגות בגלל כאבי גב, אבל אני ממש גאה בקבוצה על הזכייה באליפות", כתב הוולשי שייסים את הקנדציה שלו בבירת ספרד עם לא מעט מטענים מצדו ומצד המועדון.
הנשיא פלורנטינו פרס דיבר על התוכניות לעתיד וכמובן לא שכח את קיליאן אמבפה: "כשתיגמר העונה נדבר על העונה הבאה. אני רגוע לגבי אמבפה. החולצה הלבנה נראית יפה על רוב השחקנים, אני כאן הרבה זמן ויודע שרוב השחקנים רוצים לשחק בריאל מדריד".
בתוך כך, הבוקר בתקשורת באנגליה פרסמו שוב כי ייתכן ומי שיעשה קאמבק מרגש לריאל הוא לא אחר מאשר כריסטיאנו רונאלדו. הפנומן בן ה-37 אמנם היה בין השחקנים היחידים העונה שתפקדו במדי מנצ'סטר יונייטד כשכבש 23 שערים בכל המסגרות אבל כמו שקרה בקיץ שעבר, גם עכשיו יש כלי תקשורת בממלכה שבונים על חזרה שלו לברנבאו. ה"דיילי מייל", פרסמו כי ריאל תנסה להשיב את רונאלדו לשורותיה גם אם אמבפה יגיע למועדון וגם אם לא, בלי קשר לעונה הענקית שחווה קארים בנזמה ו-ויניסיוס ג'וניור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
