"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למפארד מונה למאמנה של דרבי קאונטי

הקבוצה מליגת המשנה באנגליה הודיעה היום על החתמתו של כוכב צ'לסי ונבחרת אנגליה בעבר • "תמיד רציתי לאמן מועדון עם מסורת כמו דרבי קאונטי" סיפר

,עודכן
פרנק למפארד, צילום: אי.אף.פי

דרבי קאונטי, מהצ'מיונשיפ, ליגת המשנה האנגלית הודיעה היום על מיניו של פרנק למפארד למאמנה הראשי לשלוש השנים הבאות.

למפארד, שגדל בווסטהאם העביר את רוב שנותיו בצ'לסי האנגלית בתור שחקן וזכה עם המועדון שלוש אליפויות, ארבעה גביעים וגביע האלופות אחד, אך בשנת 2014, אחרי 14 שנים במועדון החליט לעזוב למנצ'סטר סיטי. הוא המשיך לשחק עונה אחת במדים התכחולים ועוד שנתיים בקבוצת הבת שלה מהאמ.אל.אס האמריקאית, ניו יורק סיטי עד שפרש ב-2016 ממשחק פעיל. מעבר לכך, הקשר מחזיק ב-106 הופעות בנבחרת האנגלית.

זו תהיה ההתנסות הראשונה של למפארד על הקווים ועל כך סיפר: "זו העבודה הראשונה שלי בתור מנג'ר, עבדתי צמוד לכמה מהמאמנים הגדולים ביותר שידע המשחק ואני בטוח ביכולותיי ובאלו של הסובבים אותי במועדון, כולל ההנהלה. אני יודע שזה לא יהיה קל – להיות המנג'ר של קבוצת כדורגל אבל אני מחכה בקוצר רוח לאתגר".

על הדרך שבחר סיפר: "יש כל כך הרבה דרכים שאתה יכול לבחור" כשהוא נותן כדוגמא את חברו לנבחרת אנגליה, סטיבן ג'רארד, "הוא בחר לעבוד במחלקת הנוער של ליברפול למשל. השאלה היא האם אתה מוכן לקחת צעד למטה ולאמן בצ'מיונשיפ (ליגת המשנה באנגליה) או ליגת ליגות נמוכות יותר?"

וסיכם: "זה החלום שלי לאמן בטופ, מעולם לא הייתי מתחיל לאמן מבלי לסמן עבורי את המטרות הגבוהות ביותר".

"תמיד רציתי לאמן מועדון עם מסורת והיסטוריה כמו דרבי קאונטי ולכן זו הזדמנות ענקית. לקח לי זמן רב לחשוב על התפקיד (שיועד לי) במועדון עם חברי ההנהלה והיו"ר"

דרבי סיימה את העונה החולפת במקום השישי בליגה, אך נכשלה במאבק העליה מול פולהאם כבר בשלב הראשון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר