"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פורזינגיס עובר לדאלאס

הסנטר של ניו יורק הביע את חוסר שביעות הרצון מהיכולת של הניקס ויעשה את דרכו לקבוצה הטקסנית • קורטני לי וטים הארדוואי ג'וניו יצטרפו אליו • דיאנדרה ג'ורדן, ווסלי מת'יוז, דניס סמית' ג'וניור ובחירת דראפט עתידית יעשו את דרכם ההפוכה לתפוח הגדול

,עודכן
פורזינגיזס (מימין). לא היה מרוצה מהכיוון אליו הולך המועדון // צילום: איי.פי // פורזינגיזס (מימין). לא היה מרוצה מהכיוון אליו הולך המועדון // צילום: איי.פי

בזמן שהליגה סוערת בנוגע ליעד הבא של אנת'וני דיוויס שהביע את רצונו לעזוב את ניו אורלינס, בשעות האחרונות באן.בי.איי עוסקים בעיקר בעתידו של קריסטאפס פורזינגיס. על פי הדיווחים האחרונים, הסנטר הלטבי קרוב למעבר לדאלאס, כאשר המאבריקס צפויים לשלוח בתמורתו את דיאנדרה ג'ורדן, ווסלי מת'יוז, דניס סמית' ג'וניור ובחירת דראפט עתידית. עם פורזינגיס יעברו למאבס קורטני לי וטים הארדוואי ג'וניור.

בכך המאבריקס מצאו פתרון לציוות הלא מתאים בין סמית' ג'וניור ללוקה דונצ'יץ' שלא מסתדרים יחדיו בעמדת הרכז.

פורזינגיס שפצוע זה תקופה ארוכה קיים בימים האחרונים שיחה עם ראשי הניקס והביע את חוסר שביעות הרצון מהכיוון אליו הולך המועדון ואמר כי הוא מעוניין בטרייד אפשרי.

הסנטר שנבחר במקום הרביעי בדראפט 2015, קלע 22.7 נקודות, הוריד 6.6 ריבאונדים וחסם בממוצע קצת פחות 2.5 פעמים במשחק בעונה שעברה שהיתה עונת השיא עבורו. כעת נראה שהוא עושה את הדרך לטקסס בכדי להתחיל פרק חדש בקריירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר