"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לברון: "בכיתי כשג'ורדן פרש. לא האמנתי"

כוכב הלייקרס התרגש מהפרקים החדשים של ה"הריקוד האחרון", שהתמקדו ברגעי הפרישה הראשונה של הוד אווירותו: "הייתי בן 9. בכיתי כל היום" • ג'מאל קרופורד: "לעולם לא אשכח את היום בו MJ פרש"

,עודכן
צילום: אי-פי // לברון גיימס. היה בן 9 ברגע הפרישה של MJ

שני פרקים נוספים הוקרנו הלילה במסגרת "הריקוד האחרון", סדרת הדוקו המדוברת של ESPN, שעוסקת בימי התהילה של מייקל ג'ורדן במדי שיקגו בולס בסוף שנות ה-80 ובשנות ה-90. הפעם, 50 הדקות הראשונות הוקדשו לפרישה הראשונה של הוד אווירותו והמעבר לקריירת בייסבול מפתיעה בשיא ההצלחה, שמסתבר הצליחה לשעמם את הגדול מכולם.

מיותר לציין כי גם הפעם הפרקים עוררו אמוציות והתרגשות רבה בקרב כוכבי ה-NBA שמיהרו להגיב ולשתף. לברון ג'יימס שיתף ברשתות החברתיות: "ממש בכיתי ביום הזה", סיפר הכוכב של הלייקרס על רגע הפרישה של מייקל. "הייתי בן 9, פשוט לא יכולתי להאמין".

Definitely cried this day. 9 years of age. Just Couldn’t believe it

— LeBron James (@KingJames)May 11, 2020

דונובן מיטשל מיוטה, צייץ גם הוא: “הייתי שמח לצפות במייקל ג’ורדן מתאמן ומשחק בייסבול”. גם ג'מאל קרופורד, שתלה את הנעליים בעונה שעברה ושיחק במדי הבולס, הוסיף: "לעולם לא אשכח את היום בו MJ פרש בפעם הראשונה. אתם יכולים לדמיין את הטוב ביותר באיזשהו ענף פשוט עוצר הכל והולך לכיוון ענף אחר לגמרי?!".

קווין לאב, הכוכב של הקאבס, גם התקשה לעכל את הפרישה הראשונה של ג'ורדן: "הרעיון של ג'ורדן ללחוץ על ריסט. רק כדי בשביל להיות הטוב ביותר בענף גדול אחר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מייקל ג'ורדן. השתעמם מהענף ובחר בבייסבול // צילום: אי-פי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר