"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דייויס קלע שלשה על הבאזר, 0:2 ללייקרס על דנבר

החבורה מלוס אנג'לס גברה 103:105 וחיברה ניצחון שני בסדרת גמר המערב בתום מותחן אדיר, שכלל שלשת ניצחון של הסנטר בשנייה האחרונה • ניקולה יוקיץ', שהבריק עם 30 נקודות, כמעט הצליח להחזיר את הנאגטס מבור של 16 נקודות • המשחק השלישי בעוד פחות מ-48 שעות

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // אנתוני דייויס זוכה לכל הנשיקות והחיבוקים, לפנות בוקר

אחרי ה-114:126 של לוס אנג'לס לייקרס בליל שישי האחרון, הקבוצה של פרנק ווגל חיברה הלילה (בין ראשון לשני) ניצחון שני על דנבר, הפעם דרמטי במיוחד בדרך ל-103:105 ו-0:2 בסדרת גמר המערב בזכות שלשה אדירה על הבאזר של אנתוני דייויס. בעוד פחות 48 שעות נראה האם הסל הגדול של הסנטר, סלל את הדרך לסוויפ מפתיע עבור הקבוצה של קינג לברון.

גם הלילה, הנאגטס נקלעו לפיגור 16 נקודות, אך כמו בסדרות מול יוטה והלייקרס שוב הצליחו לחוזר מבור, בעיקר בזכות ניקולה יוקיץ', שקלע 11 נקודות רצופות בשתי הדקות האחרונות רצופות, בדרך למהפך אדיר, 102:103 זאת כשנותרו רק 20 שניות על השעון.


View this post on Instagram

“KOBE!”

A post shared by#WholeNewGame(@nba) on Sep 20, 2020 at 9:05pm PDT

הלייקרס יצאו להתקפה מסורבלת אחרונה, שבסופה ג'מאל מארי חסם את הזריקה של דני גרין כשנותרו 2.1 שניות לשחק. הכדור האחרון הונח מתחת לסל של דנבר, ראג’ון ראה את דייויס בזווית העין, הכדור אומנם הגיע אל הסנטר שקבר את השלשה המכריעה בדיוק כשהבאזר נשמע. פשוט לא ייאמן.

דייויס, שסיים את המשחק עם סל חייו, קבר גם 31 נקודות, 22 מתוכן רק במחצית השנייה. לברון ג'יימס סיים משחק נהדר משלו, עם 26 נקודות ו-11 ריבאונדים עבור הלייקרס, שנראים כעת בדרך הבטוחה לגמר ה-NBA. גרין וקלדוול פופ סיימו עם 11 נקודות כל אחד. בצד השני, ניקולה יוקיץ', שכאמור, כמעט הצליח להוביל לקאמבק מטורף, שוב היה נהדר, הפעם עם 30 נקודות ו-9 אסיסטים. ג'מאל מארי הוסיף 25 נקודות ומייקל פורטר ג'וניור תרם 15 נקודות, שלא בדיוק הספיקו לדנבר המאוכזבים.


View this post on Instagram

@antdavis23 with the #TissotBuzzerBeater for the @lakers Game 2 win! #TissotBuzzerBeater #ThisIsYourTime

A post shared by#WholeNewGame(@nba) on Sep 20, 2020 at 7:19pm PDT

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר