טום האברסטרו, האנליסט בשידורים של פורטלנד טרייל בלייזרס שקיבל הודעה כי חוזהו לא יימשך לעונה הבאה, התייחס למה שקורה במועדון בפודקאסט של קווין אוקונור.
"החוזה שלי היה משנה לשנה בבלייזרס" אמר האברסטרו, "לא קיבלתי את ההודעה על כך בימים האחרונים. היה לי מאוד כיף בשידורים והתגובות שקיבלנו מהאוהדים הוכיחו שעשינו עבודה מדהימה. הבאנו את האנליטיקס למסך. אם אתה מסתכל על המסך, אתה לא רואה כמה סל ועבירה דני אבדיה מקבל, אבל אם אתה מסתכל במספרים המשניים, הוא אולסטאר. היה מהנה".
"בעלות חדשה הגיעה, המנהלים שלי עזבו וידעתי שיהיה שינוי. אני מרגיש עצוב עבור האוהדים שהשדר קווין קולאברו לא ישוב. הוא איש שיכול להגיד משפטים בצורה טובה מאוד. הארגון של הטרייל בלייזרס מלא באנשים טובים. לעשות את זה מרחוק בלייב זה רעיון מטורף. הצלחנו בזה, זכינו באמי ואני עצוב שזה נגמר. אהבנו לשדר עבור האוהדים. מבאס שלא אוכל לעקוב בשידור חי אחרי ההתקדמות של אבדיה, סקוט הנדרסון, טומאני קמארה ושאר הסגל. כרגע זה זמנים קשים".
אוקונור התייחס לדרמה הנוספת שמתרחשת בפורטלנד - סוגיית המעבר של הקבוצה למקום אחר בעקבות המכשולים בשיפוץ ה"מודה סנטר" ואמר: "אני חושב שיש תקווה שהטרייל בלייזרס ימשיכו בפורטלנד. אני חושב שמהצד של דאנדון הוא מנסה לנצל לטובתו את ההתרחבות של הקבוצה. הוא בסיטואציה שהוא בתיאוריה יכול לומר "אנחנו נעבור לסיאטל או ללאס וגאס". אבל ברגע שיהיו שם קבוצות, הם יצטרכו לשאול את עצמם "לאן נלך?". אני לא יודע אם נשאר להם לאן לעבור. כרגע הוא הולך אול אין בניסיון לנצל את המצב. זו התחושה שלי".
האברסטרו אמר: "אם הם יעזבו, ביל וולטון יתהפך בקברו. בפורטלנד זה פוגע בצורה אחרת. אין להם עוד קבוצת ספורט משמעותית, זה כמו דת, לא לקחתי את זה כמובן מאליו כשהייתי שם וזה היה מהנה לצפות בזה מרחוק. זו הנשמה של העיר. אם זה ילך, זה יהיה דבר מאוד עצוב. כשראיתי את הטרייד של דאלאס על לוקה דונצ'יץ' חשבתי לעצמי שזה בעלים חדשים שפשוט לא מבין את הפרנצ'ייז. ראית את ההפגנות בחוץ. לפעמים לוקח לבעלים חדשים להבין את הדינמיקות השונות וזה קשה להשאיר את זה. אני מקווה שיהיה לאוהדים משהו לעודד עבורו בשנה הקרובה ואחריה".
"יש המון אנשים שהחיים שלהם תלויים במשא ומתן על השיפוץ. זה יהיה הסון קולוסאלי עבור ה-NBA אם הטרייל בלייזרס יעזבו את פורטלנד כמה שנים אחרים שה-NBA עזבה את סיאטל".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
