"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב פורטלנד הזמין את שחקניות קבוצת ה-WNBA לביתו - וזו הסיבה

אגדת מועדון אמיתית: דמיאן לילארד, שחזר למועדון חייו וישוב לפרקט בתחילת העונה הבאה, ביצע מחווה לשחקניות קבוצת הנשים • מאמן הקבוצה, נייט טיבטס, חשף כי הכוכב הזמין אותם לביתו על מנת להשתמש בחדר הכושר

,עודכן
0השמעה
דמיאן לילארד ודני אבדיה. צילום: רויטרס

אגדת מועדון אמיתית. אחרי 11 עונות במדי פורטלנד טרייל בלייזרס,דמיאן לילארדעזב את המועדון ועבר למילווקי. אחרי 2 עונות לא מוצלחות בבאקס ולאחר שקרע את האכילס - הכוכב החליט לחזור לבית שלו, כשבעונה הבאה הוא יחזור לפרקט וישתף פעולה עם דני אבדיה.

לפי נייט טיבטס, מאמן קבוצת ה-WNBA של המועדון, הכוכב ביצע מהלך שהוכיח שוב הפעם כמה הוא חשוב וכמה הוא משמעותי לארגון כולו.

טיבטס, עוזר המאמן לשעבר של הטרייל בלייזרס, שיתף לפני משחק ה-WNBA הראשון שלו בפורטלנד: "דמיאן לילארד הזמין אותי וכמה מהשחקניות של מרקורי לביתו אתמול כדי להשתמש בחדר הכושר שלו".

דמיאן לילארד. הזמין את שחקניות מרקורי לביתו,צילום: Photo by Soobum Im / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

כאמור, במהלך סדרת הפלייאוף האחרונה של פורטלנד מול סן אנטוניו ספרס, הופצו לא פעם דיווחים על כך שדמיאן לילארד יחזור לשחק. לבסוף זה לא קרה, אך לפתיחת העונה הקרובה הוא יהיה כשיר ב-100% האחוזים, ולנו נותר רק לחכות ולצפות לשיתוף הפעולה שלו עם דני אבדיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הסרטון המסתורי של פורטלנד עם דמיאן לילארד // Portland Trail Blazers

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר