לוס אנג'לס קליפרס היא ככל הנראה הקבוצה הכי מקוללת ב-NBA. היא לא נהנתה משירותיו של ביל וולטון, שהגיע אליה חבול ופצוע אחרי שסחב את פורטלנד טרייל בלייזרס לאליפות בשנת 1977, לא הצליחה לגרוף הישגים משמעותיים עם שלישיית כריס פול-בלייק גריפין-דיאנדרה ג'ורדן שהרכיבה את "לוב סיטי" והבעלים הגזען שלהם הושעה לצמיתות מהליגה ונאלץ למכור את הקבוצה
גם היום, למרות החתמות וטריידים שהנחיתו בשורותיה את קוואי לנארד, פול ג'ורג' וג'יימס הארדן (השניים האחרונים כבר עזבו), הקבוצה עדיין לא ממריאה. אה, והיא גם העבירה באחד מאותם טריידים את ה-MVP והאלוף העתידי שיי גילג'ס אלכסנדר לאוקלהומה סיטי ת'אנדר. בקיצור, בעייתיים.
והם לא לבד. לצידם אפשר תמיד למצוא את פורטלנד, קבוצת הבית של הישראלים בזכות דני אבדיה, אבל גם קבוצה עם היסטוריה בעייתית וכאבים אמיתיים משלה. את וולטון כבר ציינו, אחריו הסנטר סם בואי שלנצח ייזכר בתור השחקן שנבחר לפני מייקל ג'ורדן בדראפט 1984, גרג אודן שנבחר לפני קווין דוראנט בדראפט 2007, וכמובן ברנדון רוי שנאלץ לתלות את הנעליים בגיל 27 לאחר שסבל מבעיות בברכיים.
היתה גם את תקופת הג'ייל בלייזרס שהסתבכו בכל עבירה מקוקאין ועד כלא בין 2000 ל-2004. תזכורת לימי הפשע עלתה השנה כשמאמן הקבוצה צ'ונסי בילאפס נעצר על ידי ה-FBI בחשד למעורבות במערכת הימורים מתוחכמת יחד עם המאפיה, לא פחות.
עד לאחרונה רוי נחשב דווקא לסיפור הצלחה, אחרי הפרישה כמובן. הוא עבר לקריירת אימון ברמה התיכונית בעיר סיאטל בה גדל, הוביל קבוצה ללא הפסדים לאליפות המדינה בשנת 2016 ובהמשך חזר לאמן בתיכון גארפילד בו למד בעצמו והוביל אותו לשלוש אליפויות. מעט לאחר תחילת שנת הלימודים הנוכחית הוא פוטר באופן מפתיע.
בעקבות בקשת חופש מידע שהוגשה על ידי סיאטל טיימס עלה שהפיטורין של רוי יצאו לפועל לאחר טענות שהמאמן, במאמץ לצרף שחקן לשורות הקבוצה יחד עם סוכן NBA, הציע כסף, מכונית ודירה לשחקן בתמורה למעבר. חשוב לציין שהחוקים בעניין מתן תגמולים ברמה התיכונית נוקשים מאוד ודומים לאלו שהונהגו בעבר על ידי ה-NCAA.


