בן שרף רשם אתמול (שבת) את אחד המשחקים הטובים ביותר שלו ב-NBA, כשסיים עם 12 נקודות, 4 ריבאונדים ו-5 אסיסטים על איבוד אחד בלבד ב-104:97 הדרמטי לפילדלפיה, שהיה ההפסד ה-50 של ברוקלין נטס העונה.
בסיום המשחק, הרכז הישראלי התראיין לכתב הקבוצה, אריק סלייטר, ושיתף אותו בנוגע לדבר שהכי עוזר לו להימנע מאיבודים בליגה הטובה בעולם: "אני מנסה לשחק ביציבות על שתי הרגליים, כשעושים את זה, הכל קל יותר", פתח ואמר.
"זה משהו חדש בשבילי. אני מנסה לעשות את ההסתגלות. לא היה על זה דגש גדול מידי כששיחקתי בגרמניה (אולם). אני חושב שהגודל והאתלטיות כאן שונים. קשה יותר לעשות מהלכים כשאתה על רגל אחת, אז אתה צריך לשחק כל הזמן על שתיים".
המחמאות מהמאמן
כמו כן, בסיום גם המאמן הספרדי ג'ורדי פרננדס התייחס להופעה המצוינת של בן שרף וליחס האסיסטים-איבודים: "אנחנו רואים שהוא צומח ואני מאוד שמח כי אנחנו ממשיכים לדבר איתו על לשחק 'על שתי רגליים', על למצוא את המסירה החוצה, להיות סולידי, והוא היה מדהים היום".
"זו ההגדרה של להשתפר ב-1%. זה לא חייב להיות משהו מטורף, אבל הניצחונות הקטנים האלה, הוא כבר שחקן באמת באמת טוב - יש לו גודל, הוא יכול לשמור, להוביל כדור ולמסור".

