צ'ימה מונקה חוגג מול פנרבחצ'ה. צילום: EPA

שחקן היורוליג לא סופר את כוכבי הפועל ומכבי תל אביב: "רק אחד טוב ממני"

אחרי שהוביל את הכוכב האדום בלגרד לניצחון אדיר על מוליכת הטבלה פנרבחצ'ה, הפורוורד צ'ימה מונקה טען שאין שחקן טוב ממנו במפעל - פרט למשהו אחד • "אני חושב שעם הזמן אקבל את הכבוד שראוי לי, אני יודע מי אני בליגה הזו" • וגם: התגובה לביקורת על ערוץ היוטיוב שלו

צ'ימה מונקה הוא אחד השחקנים הטובים ביורוליג העונה ללא צל של ספק. אתמול (שישי), הוא המשיך באותו קו עם משחק נהדר שכלל 21 נקודות ו-4 ריבאונדים, בדרך ל-73:79 יוקרתי במיוחד על מוליכת הליגה פנרבחצ'ה, שהעלה את הכוכב האדום בלגרד למקום ה-6. בסיום, הוא סיפק מספר אמירות מסקרנות.

הוא פתח והתייחס למעמדו במפעל הבכיר באירופה - ולא ספר את הכוכבים של הפועל ומכבי תל אביב. "אני חושב שעם הזמן אקבל את הקרדיט שמגיע לי. אני יודע מי אני בליגה הזאת. חוץ מסשה וזנקוב, אני לא באמת מרגיש שאפשר לפניי משהו בתפקיד שלי".

"אני בהחלט משנה את כללי המשחק. אני יודע את זה", המשיך ואמר מונקה אחרי הניצחון על הטורקים. "ידעתי שיהיה לי משחק טוב, בדיוק כמו בפעם הראשונה. היינו בפיגור של תשע נקודות במחצית, חזרנו שוב והראינו מי אנחנו ומי אנחנו רוצים להיות".

סשה וזנקוב. היחיד שעדיף על צ'ימה מונקה?, צילום: EPA

"אנשים זקנים חושבים שאני לא ממוקד"

לאחר מכן, הוא התייחס לביקורת שהוא מקבל על העיסוקים שלו מחוץ לפרקט. "אני יודע שיש הרבה דברים שאני עושה מחוץ למגרש, בפודקאסט שלי, בערוץ היוטיוב שלי, שגורמים לאנשים זקנים לחשוב שאני לא ממוקד בכדורסל או שלא אכפת לי כל כך, אבל אני חושב שזו דרך חשיבה טיפשית", סיכם.

כאמור, הפורוורד הניגרי רושם העונה ממוצעים נהדרים של 14.1 נקודות, 6.8 ריבאונדים, 2 אסיסטים וחטיפה בממוצע למשחק. הוא עושה זאת ב-62.6% מהשדה, 32.7% מחוץ לקשת ו-75.9%. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...