פנאתינייקוס הגזימה? "אביו של דימיטריס ינאקופולוס מתהפך בקברו"

אחרי שזעמו על החלטות השיפוט בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס וביצעו מחאה חריגה נגד אגדת המועדון ונשיא המפעל כיום, דיאן בודירוגה - הגיעה ביקורת חריפה • שחקן העבר זעם: "ההחלטות של דימיטריס אימפולסיביות, אביו מאוד אהב את דיאן"

דימיטריס ינאקופולוס. לאן הסדרה תמשיך מכאן?. צילום: גטי אימג'ס

פנאתינייקוס נמצאת בתקופה לא טובה בלשון המעטה. היא הפסידה בארבעת משחקי היורוליג האחרונים שלה - ואף ספגה הערב (ראשון) הפסד ליגה מביך למדי על הבאזר לאחר שאיבדה יתרון של 21 נקודות. למרות זאת, נשיא המועדון דימיטריס ינאקופולוס מסרב לקחת אחריות על עצמו.

הדוגמה הטובה ביותר לכך, היא ההחלטה החריגה שהוא החליט לבצע כמחאה על השיפוט בדרבי היורוליג נגד אולימפיאקוס - כשבהוראתו המועדון הסיר מגג האולם את התמונה של כוכב העבר שלהם ונשיא היורוליג כיום, דיאן בודירוגה, שם הוא מניף את גביע אירופה בסיום גמר נגד מכבי תל אביב בשנת 2000.

המחאה שלו עוררה ביקורת גדולה באירופה. איברהים קוטליי, שחקן הכדורסל הטורקי לשעבר שמתארח לעיתים קרובות בתוכניות כדורסל - משוכנע שהאיש החזק בפנאתינייקוס הגזים הפעם, ובגדול.

דימיטריס ינאקופולוס. הגזים?, צילום: AP

"אני אוהב את דימיטריס יאנקופולוס, אבל ההחלטות שלו אימפולסיביות. לפני שבועיים, אחרי משחק החוץ נגד אריס, הוא אמר שארגין אטמן והשחקנים צריכים להתפטר, כשיומיים לאחר מכן יש לו משחק יורוליג. בנודע למחאה האחרונה - אביו של דימיטריס בטח מתהפך בקברו, הוא אהב מאוד את דיאן".

כאמור, פנאתינייקוס הודיעה על נקיטת הצעד באופן מיידי בתור הבעת מחאה על שיפוט שנוי במחלוקת לדבריהם במחצית הראשונה של הדרבי, כשאחת ההחלטות שהרגיזו אותם הייתה עבירה טכנית שנשרקה לחובת כוכב הקבוצה קנדריק נאן. כעת, נותר לראות האם הבעלים יחזור בו, הוא שיעמוד מאחורי המהלך.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פנאתינייקוס מסירה את השלט של דיאן בודירוגה/Gazzetta.gr

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר