"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דני אבדיה כבר הגיע לאולסטאר - אבל דבר אחד חסר

לוס אנג'לס נערכת לאירוח המעמד הנוצץ והחנות של הקליפרס הוחלפה כמעט כולה במרצ'נדייז, אבל דבר אחד התפספס - גופיות משחק • מנהל אזור ההדפסות מספר: "ה-NBA מביאה אנשים משלה ומקימה חנות בתוך האולם" • ומה בנוגע לדגל ישראל?

דרור פישר, שליח "היום" לאולסטאר
,עודכן
0השמעה
חולצות האולסטאר בחנות של לוס אנג'לס קליפרס. צילום: דרור פישר

אירועי האולסטאריחלו רשמית מחר (שישי) עם משחק הכוכבים העולים, אבל כבר מאתמול היה אפשר לראות את ההתרגשות באוויר. גם החנות שללוס אנג'לס קליפרס, שאולמה הביתי מארח השנה את סוף השבוע, לבש חג והוחלף כמעט כולו במוצרים לקראת האולסטאר, אבל דבר אחד התפספס - חולצות וגופיות משחק.

אלכס, מנהל אזור ההדפסות, סיפר כי "השתלטו" לו על החנות: "הדבר היחיד שאנחנו מדפיסים עליו זה ציוד של הקליפרס. בחנות עצמה אפשר למצוא מוצרים נלווים של האירוע. ה-NBA מביאה אנשים משלה ומקימה חנות גם בתוך האולם".

הדמיה של תחרות ההטבעות באולסטאר 2026| דרור פישר

את הגופיות ניתן להזמין כרגע ללא דגל ישראל - האלמנט אוליהחשוב ביותר עבור הישראלים, אבל גם אלכס לא יודע לומר האם זה יועמד להדפסה: "לדעתי מביאים כמויות ספציפיות ומוכרים, אבל אי אפשר לדעת".

החנות של לוס אנג'לס קליפרס מוכנה לאולסטאר,

עד כה באזור האינדואיט דום יש שתי חנויות - אחת של הקליפרס עם מוצרים יותר "רשמיים" שמביאים את חגיגת האולסטאר ועוד אחת ממש מחוצה לה, שמוכרת בגדים יותר עיצוביים. את כל המרצ'נדייז אפשר להשיג גם באונליין עם מחירים שמתחילים ב-40 דולר לחולצה הפשוטה ביותר ועד ל-120 דולר לג'קט.

כדורסל ממותג לקראת האולסטאר,צילום: דרור פישר
דני אבדיה בציור הקיר של כוכבי האולסטאר,צילום: דרור פישר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר