ג'ייסון טייטום הוא אחד השחקנים הטובים ביותר ב-NBA וכנראה הטוב ביותר שעדיין לא שיחק העונה, זאת בעקבות ההתאוששות מקרע בגיד אכילס שספג במהלך הפלייאוף שעבר. הדיווחים על חזרתו העונה ממשיכים לצוף ולנוע וגם הפורוורד עצמו עדיין לא יודע האם זה יקרה.
לאחרונה הוא התארח בפודקאסט "the pivot" והתייחס בין היתר לקריירה שלו במועדון מעוטר כמו בוסטון סלטיקס, שם סיפק עקיצה לא מכוונת כלפי ממפיס גריזליס - מועדון שעדיין לא הגיע לגמר NBA: "לפעמים מגיעים שחקני עבר כמו ראג'ון רונדו או סדריק מקסוול ומדברים איתנו, אלו שחקנים שזכו במספר אליפויות. עם קריירה כמו שלי, אם הייתי בגריזליס, הייתי מקבל פסל מחוץ לאולם".
טייטום הסביר: "לארי בירד הציב סנטדרט מאוד גבוה. אני לא רוצה להיזכר בתור השחקן הטוב ביותר כשאין לי הרבה אליפויות. ליד בירד יש גם את ביל ראסל וביל האבילצ'ק, שזכו במספר רב של תארים בקריירה".
טייטום גם נשאל לגבי החזרה שלו לכשירות ועל האופציה שהוא ישוב לסגל של הסלטיקס העונה, ואמר כי הוא "מהרהר בכל יום" על האם זה צעד נכון גם בפן הקבוצתי והאם יצליח להשתלב במהירות בקבוצה החדשה. הסלטיקס נמצאים במקום השני במזרח במאזן 17:29, מרחק של משחק אחד מטורונטו ראפטורס השלישית ו-5 משחקים מדטרויט פיסטונס הראשונה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
