פורטלנד טרייל בלייזרס ספגה היום לפנות בוקר עוד הפסד, 119:103 ביתי ללוס אנג'לס קליפרס. למרות האכזבה מהקריסה שלה במחצית השנייה של המשחק, יש מי שיוצא מהמשחק הזה בראש מורם, לפחות בכל הקשור ליכולתו האישית ולמחמאות שמלוות אותה - הכוונה היא לדני אבדיה כמובן.
כוכב פורטלנד ממשיך את יכולתו הגבוהה, והפעם היה במרחק נגיעה מטריפל דאבל, אחרי שהוביל את קלעי הקבוצה בנקודות עם 29 וגם באסיסטים עם 9, כשהוא מוסיף לזה 9 ריבאונדים. כאמור, המספרים שלו לא נעלמים מעיניהם של הפרשנים שמגיבים בהתאם.
מתוך "The Zach Lowe Show"
רודי גיי, שכיכב במשך 17 שנים ב-NBA עד שפרש לפני שנתיים, היה חלק מצוות שידור המשחק ב"אמזון", ואמר: "דני אבדיה צריך לשחק באולסטאר, אין סיבה שלא. הוא משחק נהדר. הוא עשה צעד גדול קדימה ושומר את הקבוצה שלו בעניינים".
גם פרשן "יאהו ספורט", קווין אוקונור הצטרף לדעה של גיי: "ההתפתחות של דני אבדיה יוצאת מן הכלל. הוא צריך לשחק באולסטאר. הוא צריך להיות נעול ברשימת השחקנים למשחק הזה, גם בלי האלמנט החדש של קבוצת השחקנים הבינלאומיים".
גם כוכב מיאמי היט לשעבר, דוויין ווייד, החמיא לאבדיה: "זה שחקן שבונים סביבו קבוצה. הוא עשה קפיצה גדולה העונה, צעד גדול קדימה. יש לו גודל, כישרון, החלטות מהירות. הוא יודע מה הוא עושה והשחקנים של פורטלנד סומכים עליו. זה מה שאתה רוצה לראות משחקן".
לצד ווייד וגיי ישב כוכב העבר ג'ון וול, ששיחק במדי היריבה לוס אנג'לס קליפרס בעונת הפרישה שלו לפני שנתיים. "כולם הבינו שצריך להוציא את הכדור מאבדיה כדי לעצור את פורטלנד", הוא אמר במהלך המשחק, "יש לו עונה נהדרת והוא משחק מצוין".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
