"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצביעות של יריבת נבחרת ישראל התגלתה - והיא התגוננה בפני הפרו פלשתינים
לחץ רב הופעל על איסלנד להחרים את המשחק: "מבינים היטב את הדרישה, אבל לצעד כזה יהיו השלכות חמורות על עתיד הכדורסל במדינה" • מנכ"ל האיגוד התגונן: "היו מעיפים אותנו מהטורניר ולא היינו יכולים להשתמש בקול שלנו למחאה, לרוע המזל לא הצלחנו לגרום למספיק אנשים בספורט להצטרף אלינו"
נבחרת איסלנד. צילום: FIBA

הצביעות של יריבת נבחרת ישראל התגלתה - והיא התגוננה בפני הפרו פלשתינים

לחץ רב הופעל על איסלנד להחרים את המשחק: "מבינים היטב את הדרישה, אבל לצעד כזה יהיו השלכות חמורות על עתיד הכדורסל במדינה" • מנכ"ל האיגוד התגונן: "היו מעיפים אותנו מהטורניר ולא היינו יכולים להשתמש בקול שלנו למחאה, לרוע המזל לא הצלחנו לגרום למספיק אנשים בספורט להצטרף אלינו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נבחרת ישראלתפתח ביום חמישי ב-15:00 את דרכה ביורובאסקט כשתפגוש בפולין אתאיסלנד. מדינת האי נחשבת לאנטי ישראלית מובהקת, כשהיא ממובילות הקריאה להרחיק אותנו מתחרויות בינלאומיות, ובשבועות האחרונים הופעל לחץ רב על איגוד הכדורסל המקומי בדרישה להחרים את המשחק.

איסלנד, שתתחרה בטורניר לראשונה מזה שמונה שנים, הבינה שמחיר של צעד כזה יהיה יקר מבחינתה וגילתה את צביעותה. מנכ"ל האיגוד, האנס יונסון, התגונן בפני הפרו פלשתינים: "אני מבין היטב את הדרישה, אבל להחרמה כזו עלולות להיות השלכות חמורות מאוד על עתיד הכדורסל האיסלנדי".

לדבריו, אם הנבחרתתחרים את המשחק מול ישראלהיא תספוג קנס גבוה, תודח מהיורובאסקט ולא תוכל להשתתף בו יותר בעתיד. "אנחנו משתמשים בקול שלנו, אבל אם נעוף מהטורניר לא נוכל להשתמש בו יותר ולהביע את המחאה שלנו. עשינו מה שיכולנו, לרוע המזל לא הצלחנו לגרום למספיק אנשים בספורט להצטרף אלינו", הוסיף.

שחקני נבחרת איסלנד, צילום: FIBA

"השחקנים לא רוצים לשחק נגד ישראל"

יונסון ביקש מהפרו פלשתינים להימנע מביקורת כלפי השחקנים: "הם לא רוצים לשחק מול ישראל, אבל זה לא בשליטתם, זה של פיב"א, הוועד האולימפי הבינלאומי ואיגודי הכדורסל, הם מגיעים למשחק לא משנה זהות היריבה. תשומת הלב לא צריכה להיות מופנית אליהם, אם רוצים להפנות אליהם משהו, אפשר לעשות זאת כלפינו".

נבחרת הכדורסל של איסלנד מעולם לא ניצחה משחק בטורניר גדול. הגארד הוותיק אלוור פרידריקסון, ששיחק בריטאס וילנה ופאוק סלוניקי, אמר על כך: "עד היום ה'ניצחון' היה בעצם ההעפלה לטורניר, אבל עכשיו אנחנו רוצים להציב רף גבוה יותר. בשנים האחרונות ניצחנו נבחרות גדולות ואנחנו מאמינים שביכולתנו לנצח לפחות משחק אחד, יש לי ביטחון מלא שהפעם זה יקרה".

אלוור פרידריקסון, צילום: FIBA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...