"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חלומות השילוב בין לוקה דונצי'ץ' ולברון ג'יימס נגמרו ברעש וצלצולים - ובלי שום הישג
החלטות איומות של המאמן ג'יי.ג'יי רדיק, ההגנה הלא קיימת של הכוכב הסלובני והעייפות של הסופרסטאר שהפרישה מחכה לו מעבר לפינה - לוס אנג'לס לייקרס נראית גמורה, והיא האשמה היחידה במצבה
לברון ג'יימס ולוקה דונציץ'. צילום: AFP

חלומות השילוב בין לוקה דונצי'ץ' ולברון ג'יימס נגמרו ברעש וצלצולים - ובלי שום הישג

החלטות איומות של המאמן ג'יי.ג'יי רדיק, ההגנה הלא קיימת של הכוכב הסלובני והעייפות של הסופרסטאר שהפרישה מחכה לו מעבר לפינה - לוס אנג'לס לייקרס נראית גמורה, והיא האשמה היחידה במצבה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

לקראת סיום המשחק האחרון בסדרה מול מינסוטה טימברוולבס, היה נראה שלוס אנג'לס לייקרס עומדים לעשות מהפך ואולי להתחיל קאמבק הוליוודי. למרות התחושה הרגעית, המציאות היכתה בהם ללא רחמים והקבוצה הודחה כבר בסיבוב הראשון של הפלייאוף למרות שהחזיקה ביתרון ביתיות. העונה של הלייקרס מסתיימת עם המון סימני שאלה, ובעיקר אכזבה.

הסיפור של העונה, בלי קשר לאלופה שתהיה, הוא המעבר הבלתי צפוי של לוקה דונצ'יץ' ללייקרס אחרי שדאלאס מאבריקס ויתרה על שירותיו בהפתעה גמורה. הציוות שלו ללברון ג'יימס נראה כמו חלק מתסריט מושלם: בגידה, הלם ונקמה. דונצ'יץ' הלהיב מול קבוצתו לשעבר פעמיים והראה שהוא לקח את ההחלטה באופן אישי, בעוד לברון חיבק אותו מהרגע הראשון.

ה-NBA מכריזה על קידום הליגה באירופה| רויטרס

בפלייאוף התסריט קרס לחלוטין ושורה של החלטות משחק לא טובות הובילו להדחה המוקדמת. במשחק הקודם המאמן ג'יי.ג'יי רדיק בחר להשאיר את החמישייה על המגרש לאורך כל המחצית השנייה, מהלך יוצא דופן שנראה לאחרונה בשנת 1997, ועדיין לא הצליח לערער מספיק את המערכת כדי להביא לניצחון.

במשחק האחרון הקבוצה נראתה כבויה בדקות הסיום, למרות הפער הקטן, ונתלתה באופן כמעט מלא על זריקות לשלוש שלא נכנסו. במהלך הסדרה כולה לוקה נראה עייף ולא חד מספיק, והמשיך לספוג ביקורת מכל הכיוונים על הכושר הפיזי שלו, טענה שהועלתה כאחת הסיבות לבחירה של דאלאס להעביר אותו. סביר להניח שהטענה תמשיך לרדוף אותו בעונות הבאות אם לא יביא אליפות.

לברון שיחק לא רע וניסה לקחת יותר מדי אחריות, וייתכן מאוד שההחלטה של רדיק הייתה בהובלתו. היא לא רק הובילה להפסד אלא גם הוסיפה לתשישות השחקנים.

לברון אימץ בחום את לוקה. זה לא הספיק,צילום: AP

החור ההגנתי שלוקה מייצר זו כבר עובדה מוגמרת, מטרידה ואחת שלא מאפשרת התמודדות עם קבוצות עם התקפות מגוונות. הפער הזה נחשף כל פעם מחדש ויצריך שיפור לקראת העונה הבאה, שעלולה להיות האחרונה של לברון.

בסופו של דבר עונה שהיה בה פוטנציאל אמיתי לריצת עומק מסתיימת עם הרבה רעש וצלצלולים ובלי אף הישג ממשי.לוקה הוא עתיד הקבוצה, הוא ייקח את המושכות כשלברון יפרוש אבל בלי שינויים אמיתיים בסגנון המשחק שלו, בדגש על ההגנה, לצד הבאת שחקני משנה שימקסמו אותו, ההדחות המוקדמות יהפכו לדבר שבשגרה.

התסריט הזה לא יתקבל בברכה בעיר המלאכים בטווח הארוך והאחריות עוברת ללוקה. אקשן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דונצ'יץ'. האחריות עוברת אליו,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו