בגלל הדמיון למכבי תל אביב: אוהדי פנרבחצ'ה נסערים
המועדון פרסם מדי רטרו לכבוד חגיגות 25 שנה למועדון עם דמיון שמזכיר את מדי החוץ של האלופה הישראלית • ברשת לעגו: "קודם לקחנו את ווייד בולדווין ובונזי קולסון, עכשיו אנחנו לוקחים להם את החולצות?"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
העונה שלמכבי תל אביבביורוליג היא לא כזו שתיזכר לטובה בהיסטוריה הצהובה, אבל נראה שיש כאלו שמנסים "לחקות" אותה.
לכבוד חגיגות 25 שנה ליורוליג,פנרבחצ'ההטורקית הוציאה מדי רטרו בהם הכחול הכהה שמזוהה עם הקבוצה הוחלף בגוון אחר של הצבע, שמזכיר את מדי החוץ של האלופה הישראלית. כזכור, אצל הטורקים משחקיםווייד בולדוויןובונזי קולסון, שהיו בשנתיים האחרונות בישראל.
האוהדים הטורקים, שידועים בהתלהבותם ברשתות החברתיות, הפעם פחות התלהבו וחלקם ציינו את הדמיון הגדול למכבי ת"א: "אמרו שבולדווין משחק טוב יותר בחולצה של מכבי" אחד כתב, ואחר הוסיף: "קודם לקחנו את ווייד ובונזי, עכשיו אנחנו לוקחים ממכבי את החולצות".
פנר תשחק עם המדים החדשים נגד פריז באסקטבול במחזור הקרוב של היורוליגותנסה לשפר עמדות לקראת סיום העונה ולהתקבע במקום השני, שם תפגוש יריבה מהפלייאין.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

