הכל קורה בחג. חגיגות חג המולד ב-NBA נמשכו הלילה (בין חמישי לשישי) והפעם קיבלנו מנה עמוסה במיוחד של שיאים אישיים וקבוצתיים ומשחקם לפנתאון.
תחילה לאחד הכוכבים הגדולים בליגה, שיי גילג'ס אלכסנדר שהוביל את אוקלהומה לניצחון 9 ב-10 המשחקים האחרונים - 114:120 מול אינדיאנה - עם 45 נקודות השוות לשיא הקריירה שלו. הוא סיים עם אחוזים נהדרים של 15 מ-22 מהשדה ו-11 מ-11 מהעונשין ובסיום, מוליכת המערב שוב ירדה כשידה על העליונה.
שיא קריירה נוסף נרשם לג'יילן ג'ונסון, שקלע 30 נקודות והוריד 15 ריבאונדים בניצחון של אטלנטה מול שיקגו. אלא שזה לא היה סיפור המשחק - ההוקס חזרו מפיגור 21 ו-17 בשש הדקות האחרונות עם לא פחות מ-50 נקודות (!) ברבע האחרון כל הדרך ל- 133:141 גדול.
הלילה נרשם גם שיא הנקודות הקבוצתי העונתי על ידי ממפיס - שהפגיזה 126:155 מול טורונטו. מדובר בשיא מועדון של הגריזליס. שבעה משחקני הקבוצה קלעו 15 ומעלה, והשוו בכך את ההישג הטוב בתולדות הליגה.