"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מילווקי באקס ואוקלהומה סיטי ת'אנדר עלו לגמר גביע ה-NBA

יאניס אנטטקומפו התעלה ברגעי ההכרעה והוביל את קבוצתו ל-102:110 על אטלנטה הוקס הצעירה • שיי גילג'ס אלכסנדר השתווה לגארי פייטון בדרך ל-96:111 על יוסטון רוקטס • בלילה בין שלישי לרביעי: חלוקת התואר הראשון של העונה

,עודכן
0השמעה
יאניס אנטטוקומפו. צילום: Imagn Images

מילווקי באקס ואוקלהומה סיטי ת'אנדר נכנסו לשלב הפלייאוף של גביע ה-NBA כמדורגות ראשונות, וכיאה לכאלו, הן גם ייפגשו בלילה בין שלישי לרביעי למשחק על התואר הראשון של העונה.

בחצי הגמר של המזרח, אטלנטה הוקס הקשתה מאוד על יאניס אנטטוקומפו וחבריו, אבל נראה שבכל פעם שהחלו להוביל, הלחץ החל לדבר. הבאקס כבר היו במעמד הזה בעבר וכבר הצליחו להבין מה צריך לעשות ברגעי ההכרעה - להביא את הכדור ליווני.

ההוקס, בהובלת טריי יאנג (35 נקודות ו-10 אסיסטים), הצליחו לסיים את הרבע השלישי ביתרון נקודה, 82:83, אבל קלעו רק 19 נקודות ברבע המכריע וראו את אנטטוקומפו מוביל בריחה ירוקה עד לסיום. הגריק פריק סיים עם 32 נקודות, 14 ריבאונדים, תשעה אסיסטים וארבע חסימות, דמיאן לילארד סייע עם 25 נק', 7 אס' ושלוש חטיפות.

יאניס אנטטוקומפו וטריי יאנג,צילום: Getty Images

בצד המערבי היה קרב צמוד ברוב שלבי המשחק בין שתי ההגנות הטובות בליגה. הת'אנדר, שמדורגים ראשונים ב-NBA במדדים ההגנתיים, לא הצליחו למצוא את הרשת יותר מדי במהלך המחצית הראשונה, אותה סיימו עם 41 נקודות בלבד, אבל כן התמידו בצד ההגנתי והצליחו לעצור את יוסטון רוקטס במחצית השנייה בדרך ל-96:111.

בשביל לעצור את הרוקטס, צריך לעצור את הכוכבים שלה. אלפרן שנגון (13), ג'יילן גרין (12) ופרד ואן וליט (7) לא היו במשחק וקלעו באחוזים רעים, כשהשניים האחוזים חיברו 2/19 לשלוש בלבד. במשך שלושה רבעים ההגנה של הרוקטס עבדה והחזיקה, אבל לקראת הרבע הרביעי הת'אנדר מצאו את הפרצות והעלו את ההפרש לדו ספרתי, שהיה יותר מדי ומאוחר מדי עבור שחקניו של אימה יודוקה.

את הת'אנדר הוביל, כהרגלו, שיי גילג'ס אלכסנדר, שרשם את משחקו השביעי עם מעל 30 נקודות ו-5 חטיפות במדי הקבוצה והשתווה לגארי פייטון, שעשה זאת במדי סיטאל סופרסוניקס. הכוכב של מוליכת המערב (32 נק', 8 ריב', 6 אס', 5 חט') נעזר גם במשחק טוב של אייזיאה הרטנשטיין (21 ו-8) וג'יילן וויליאמס (20, 5 ו-5) בדרך לשלב הגמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שיי גילג'ס אלכסנדר,צילום: אי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר