זעזוע בוושינגטון וויזארדס: הקבוצה פיטרה את הג'נרל מנג'ר

קבוצת ה-NBA בה משחק דני אבדיה החליטה להיפרד מטומי שפרד, בעקבות הכישלונות בעונות האחרונות • כזכור, המנהל המקצועי היה מי שבחר את הישראלי בדראפט וגם זה שיזם את הטרייד שהעביר את רוי האצ'ימורה ללוס אנג'לס לייקרס

טומי שפרד. עוזב, צילום: אי-פי

זעזוע בוושינגטון וויזארדס: הקבוצה הודיעה הלילה (בין רביעי לחמישי) על פיטוריו של הג'נרל מנג'ר טומי שפרד, זאת לאחר שהקבוצה לא הצליחה להעפיל העונה לפלייאוף של ה-NBA, ולאחר כמה עונות מאכזבות מאוד. 

שפרד שהיה למקבל ההחלטות הדומיננטי בקבוצה, כזכור בחר את אבדיה במקום התשיעי בדראפט ונחשב למי שהאמין בו מאוד וניסה לקדם את הפוורורד. כזכור, לאחר הטרייד שהעביר את רוי האצ'ימורה ללוס אנג'לס לייקרס, שפרד סיפר: "העומס בעמדות הפורוורד גרם לנו לרצות לפנות מקום כדי שדני יקבל יותר דקות, זאת הייתה אחת הסיבות המרכזיות לטרייד הזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הבעלים טד לאונסיס בהודעה הרשמית: "הכישלון בשתי העונות האחרונות איכזב מאוד את הארגון שלנו ואת האוהדים שלנו. חיפוש אחר מנהיגות חדשה יחל באופן מיידי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר